Nem régen kaptuk a hírt, hogy akkora jegek estek Barcikán az égből, hogy a lehúzott redőnyön odavágott hógolyóként csattogtak. Hírforrásunk szerint pingpong labdányi jégdarabok hullottak, és rettenetesen ijesztően verték az ablakot. Nem csak mi kaptunk errő értesítést, hanem az MTI is. Diónyi, sőt annál nagyobb jégdarabok is estek szombaton kora este az észak-borsodi Kazincbarcikán és környékén - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. Kazincbarcikán körülbelül 10 percig tartott a jégverés, utána már csak kisebb szemű jég és eső esett. Helyi információk szerint a Kazincbarcikától 5 kilométernyire fekvő Sajóivánkán is nagy kárt okozott a jégeső. Borsod-Abaúj-Zemplén megyére a várható felhőszakadások miatt korábban elsőfokú figyelmeztetést adott ki a az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Környéken lakok és sajnos elég sok kárt okozott a jég meg Kazincbarcikán is.Nekem a szélvédőmet rongálta meg másnak a háztetejét vitte le!

Itt egy pár kép.Teniszlabda nagyságú!

kepfeltoltes.hu/120804/Picture_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/120804/Picture_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/120804/Picture_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
lópicigáspár
@rokker33: Nem irigyellek benneteket! Itt meg még most is 30° van, ez is borzalmas. :-(
sza
Mi lét éve kaptuk az égi áldást. A terasz teteje ripityára ment. Mi jártunk a legjobban, a szomszédoknak a tetőt verte szét, meg sok mindent. Rettenetes szél volt. Nem is láttuk hogy esik mert nem lehetett kilátni az ablakon. @rokker33:
rokker33
@lópicigáspár @sziráki ágnes: : Sajnos ez van nem számítottam rá pont munkából érkeztem haza mikor láttam hogy mindent ripityára vert a jég vastag ágakat szakított le a szél és mint írtam sajna a kocsim is megrongálódott :(
sza
@rokker33: Őszinte részvétem. Most jön egy menet a biztosítóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.