A bugaci pusztában megkezdődött a Kurultaj, „a magyarság nagy ünnepe”, „a sztyeppei lovas nomád népek” törzsi gyűlése. Az Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényeként meghirdetett háromnapos találkozóra a szervezők több százezer érdeklődőt várnak. A korábban főként szélsőjobboldali kötődésű rendezvény a Fidesz érdeklődését is felkeltette. Vona Gábor pártelnök nemrég arra kérte szimpatizánsait, hogy aki teheti, legyen ott Bugacon, és „töltődjön fel a turáni népek erejével”. Új elem, hogy az idén beszállt a Fidesz is. Az Idea elemzése hangsúlyozza, hogy Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke védnökséget vállalt a rendezvényen, és ez az első eset, hogy a költségvetés is támogatja az eseményt, méghozzá 70 millió forinttal.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Turáni zazi és bandája...szánalmasak.
KöBüKi
@ernokiss: De legalább nincsenek csonkolva!!!
aaronhotchner
@KöBüKi: Erre hivatkozni már nem helytálló, a Szegedi-eset után. "Kipás turániak találkozója", ez frappánsabb elnevezése lehetne a szélsőjobbos rendezvénynek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.