Az ország egyik legszegényebb részén, az edelényi kistérségben a gyerekek számára az álmok netovábbja, hogy a helyi cukrász szakközépiskolába bejussanak. Igaz, sokan már ebben sem bíznak. Nyomor Magyarországon. Hogyan telik egy mélyszegénységben élő, tízéves kislány egy napja?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
-És ezt a sok gyereket mind maga csinálta?
-Hát a nagyját!
-Az apraját meg a nagyja.
másvirág
@Horizont: Hát nem "újgazdagok" az árváim =csak "újmagyarok" a bárnábbik fajtából! :-))
entero
@Horizont: Nem véletlen hogy a gyerekeket támogatom minden évben főként. Ők azok akik nem tehetnek semmiről. Na meg persze az állatok. A gyerekek kiszolgáltatott helyzetben vannak a szüleik végett elsősorban a felelőtlen szülések miatt, utána következik a felelős de munkahely nélkül maradt szülők gyerekei. Attól függetlenül sok Julika volt már aki sokra vitte az életben.
entero
@másvirág: Burkoltan, de őszintén. Nem szép dolog.:-))))
ideals2012
Mikor tizenévvel ezelőtt Pestről kijönni lakáscserében voltam, volt egy pár olyan ház is, ahol romák laktak. Az első kérdésük az volt, van-e cigány a házban? - mert ha van, akkor nem ok. a csere, mert az egyik cigány nem hagyja érvényesülni a másikat. Volt olyan hely, ahol azért volt ez a kérdés, mert: - mi neveljük az unokákat, és magyar módra neveljük őket, nem akarjuk, hogy cigány közegben legyenek..
A gyerek nem tehet arról, hogy világra hozták, teljesen mindegy, milyen a bőre színe, és milyen nyelven beszél!!!
gergely
A normálisabbját meg a gyerekeket kiemelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.