A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor. Vona ezzel megsértett nagyjából egymillió választópolgárt, akik 2010-ben az MSZP-re szavaztak. Felháborított körülbelül másfélmillió embert, akik a közvéleménykutatók szerint most az MSZP-re szavaznának, valamint azokat, akik nem árulják el pártpreferenciájukat, ám az MSZP-t választanák. Felháborította azokat, akik 2010-ben nem az MSZP-re szavaztak, és 2014-ben sem erre a pártra fognak, ám elegük van az arrogáns stílusból, a sárdobálásból és az árokásásból. Hogy lesz ennyi megsértett választó mellett megvalósítva a beszédben hangsúlyozott reálpolitika és nemzetben gondolkodás? Lehet, jobb lenne, ha Vona Gábor a takarítás helyett inkább a takarodást választaná?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Sajnálom a jobbikos szavazókat. 2010-ben próbáltam előrevetíteni ismerőseimnek az összeolvadást/lefekvést, de mindegyik azt mondta, hogy az kizárt...
Pedig a 1998-as MDF/Kisgazda paktum világosan ezt mutatta - a kdnp-ről nem beszélek, mert az nem párt számomra-, szóval jobb híján tényleg jobbikos szavazók lettek, akik látták a fideszben rejlő veszélyt, az MSZP balfékségéből pedig elegük volt.
Az pedig sohasem baj, ha időben felébredünk, és a helyére tesszük a dolgokat.
szaboria1
@entero: Sajnos Orbán képes lesz össze állni a Jobbikkal mert a keresztény demokratákkal már unja az együttlétet. Ne feled Vona Orbán tanítványa volt.
gergely
Amikor lenácziznak közel egymillió embert,az nem sértés?
gergely
Egyébként nem kéne vikiékkel szövetkezni.
Dr.luigilongo60
"Vagyis van az az eset, amikor megtörténhet a hangoztatott lehetetlen, a Jobbik visszakúszna Orbán mellényzsebébe, és egy a zászló egy a táborosat játszana ismét. Hiába no, polgári körös szalonnából hamarabb lesz zsidó rabbi, mint rendszerkritikus radikális pitbull. Legfeljebb ilyen szőrét borzoló pincsi lesz belőle, aki ugyan méltatlankodva elkaffogja: "a Fidesz-kormány bizonyos szempontból még a Bajnai- és Gyurcsány-kormánynál is gyengébben teljesített, mert nem hozott fordulatot a magyar gazdaságban," de megnyalja a kezet és csóválja a farkát azonnal, ahogy az méltóztatik a Kurultájba anyagilag - 70 millió - is beszállni. Mit csodálkoztok? Nem mondtam, hogy szeretik a pénzt? Karvalytőke vagy orbánfinanszírozás egyre megy, csak legyen. Most, hogy Viktor fölfedezte magában az elrejtett félázsiait, a zászló és tábor szentségekhez felsorakozik a közös jurta is."

Ide kívánkozott.

varanus.blog.hu/2012/08/13/vona_vagy_mesterhazy_legyen_orban_uj_legjobb_baratja_316
Csizmás Kond
Egyre többször olvasható, hogy megbánta valaki a Jobbikra való szavazását...hát igen, sok olyan ember van aki mindig mindent megbán.
Az is egyre világosabb, hogy bár a Jobbikba a nemzeti érzés a meghatározó tendencia, de a túlzásokat mindig a beépült hangadók ötletei adják.
A Jobbik már az indulásnál elkövette azt a hibát, hogy az aki a legnagyobbat köpött, legyen az akárki vezető szerepet kapott, és így került abba helyzetbe, hogy a szélsőséges tettei nem egyeznek a párt elveivel.
Ha a Jobbik tagjainak megvizsgálnák a múltját, nem sok maradna, aki nem volt tagja valamilyen jobboldalellenes szervezetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok