Devecser - Bognárné Anikót sokan bátor asszonynak tartják, mert "kitálalt" a sajtónak, ennek következtében tartania kell a cigányság bosszújától. A július 23-án történt cigány-magyar összetűzés körülményeit taglaló beszámolókból azonban rendre kimaradt a másik fél története, mert vagy a randalírozásban részt vevő cigányok kerülték a sajtót, vagy a sajtó őket. Horváth Ferenc megelégelte a hallgatást, lányával úgy döntöttek, ők is elmondják a Homok utca történetét.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: naplo-online
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
Hogy a tökömbe van az,hogy én még sosem láttam cigányt félni...???
aaronhotchner
Ezzel a kődobáló akciójukkal, amit a szkinhed-betyár férfikórus előadásával színesítettek, ezzel még jobban maguk alatt vágták a fát. Ezeket meg se kell buktatni, magukat fogják a kipás szkinhedek Dunába lőni.
Darthon1
"Somlóvásárhelyen virrasztottunk, este elfogyott az üdítő, ezért jöttünk a városba"
Na ez volt az a pont amikor elkezdtem könnyezni. :-))) a röhögéstől.
"A vita utáni másnap este több roma – egy utcabeli magyar szerint nyolcvanan, társa viszont csak hetet látott – megjelent a ház előtt, s számon kérte a bentlakókat, akik mellesleg kilenc, nagy testű kutyát tartanak otthon – tenyésztik az ebeket." Oda mennek legalább heten és számon kérnek, hát mi ez, ha nem bosszú, ami aljas indoknak számít a törvény szerint. A bentlakók pedig bűnözők ,mert a számonkérést nehezményezték? A belüket tapostam volna ki, ha a házam előtt elkezdenek csoportosulni. Az pedig szánalmas már a balliberális média lakájoktól, hogy a bezárt kutyákat kvázi, mint terhelő bizonyítékot tolják az ember képébe. A magyar törvénykezés szégyene, hogy a sok hamis tanút felállítani tudó cigányok miatt a magyaroknál házkutatást csináltak. Az az ártatlan szelíd ember pedig miért nem beszélte le a fajtáját a vendettáról? Hiszen nem bántották egy újjal sem. Itt azt hiszem, megint az "úgy kezdődött, hogy visszaütött" esete forog fenn.
Ernőkiss ez a szélsőjobbos zsidó nő sztori nagyon tetszik, de komolyan. Ez már kezd egy kicsit Rejtői meseszövésre hasonlítani. :-))))
gyevi_biro
@gergely: Mert kicsi vagy!
én 189 centi és 130 kiló vagyok, pedig megyek össze
Mondhatnám azt is, hogy szép nagy állat:)
Volt amikor a krimóban felálltam és csendben kimentek, pedig többen voltak,de az arcuk szürke lett!
Ők csak akkor bátrak ha túlsúlyban vannak.
Ha nem akkor a bicska is zsebben marad.
entero
@gyevi_biro: Nem lehet mindenki akkora mint te. Egyébként meg igazad van, a cigányok általában addig bátrak amíg félnek tőlük, meg ha többen vannak. Ha észreveszik hogy nem, akkor inába száll a legtöbbször a bátorságuk. Én kerülöm az ilyen helyeket, otthon viszont van egy jó kis fegyverem, ami igen hatásos tud lenni. Az autóban is nálam van, mondjuk kiszállni nem igazán merek vele, mert tilos. Ha olyan helyekre kellene járnom ahol cigányok laknak, testőrökkel mennék. Tudod, én nem vagyok akkora mint te..:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.