Körülbelül ötven ember tüntetett hétfőn Tarnabodon, mert kiürült a helyi önkormányzat kasszája, és a szociális segélyben részesülők több mint egy hónapja nem kapták meg járandóságukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
@szaboria1: Csak az elfüstölt cigaretták árából jó pár kapát és egyéb szerszámot lehetne venni. Persze, a szegények többségénél más a sorrend: cigaretta, ital, fülbevalók, tetkók, márkás mobil telefonok, stb...
Persze, emberek ők is, joguk van rá, de ha nincs pénzük, akkor talán a szükséges dolgokra (pl. munkaeszközökre !!!) kellene először költeni. Az a halász is éhen hal, aki elszivarozza a pénzét, miközben az orra előtt hemzsegnek a vízben a halak, de neki nem telik hálóra, amivel kifoghatná őket..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
batukán
No, akkor most mi lesz? Kasza, kapa? Ja, nem, azt nem ismerik...innentől fogva az állam hallgatólagosan engedélyezi leszüretelni más munkájának gyümölcsét...
jameska
Ha megművelné ez az 50 ember a falu földjeit, meglenne a teljes téli élelemre való. De hááát... büdös a munka, tudjuk...
szaboria1
@jameska: Miből műveljenek ahhoz is pénz kell. A probléma ott van másra költik az önkormányzatok is a pénzt. Felelőtlen emberek vállalnak polgármesteri állást.
entero
@szaboria1: Biztos vagy abban hogy nem csak a segélyt akarják? Mert én nem...
gyevi_biro
Csak stadionra van pénz!
Amúgy ne az állam adjon melót, hanem a vállalkozások.
Persze ahhoz az is kellene, hogy értelmes dolgokat és rentábilisan tudjanak előállítani a piac igényei szerint.
entero
@gyevi_biro: Most hatalmas igazságot írtál.
nyanya001
Van több milliárd Orbán levelezésére
aminek semmi értelme sincs !
darwin
@gyevi_biro: Az állam dolga,hogy a vállalkozásoknak megteremtse a törvényi feltételeket,sok-sok alkalmazottal.hogy értelmes munkát tudjanak végezni.Ha fél év alatt 27 féle új adót nyomat ki,ne várja a munkanélküliség csökkenését.Az államnak igenis az a dolga,hogy védje a munkahelyeket.Hogyan tervezzen egy gyár,egy cég,egy vállalkozás,ha a jövő heti várható adókról,törvényekről sem tud?
gabrella
@darwin: Ahogy írod!!! Ezért választottunk volna értelmes-diplomásnak gondolt vezetőket.
De ha ott fenn nem tesznek a nép érdekében, bizony ekkora káosz alakul az országban.
darwin
@gabrella: Szeretném azt hinni,hogy 2014-ben minden politikust elzavarnak, (akár erőszakkal is ) és születik egy szakértői kormány.De még ez az éjszakai altatónak a mámorától lehet. :)
sonderkommando
Ez bizony megoldaná az adófizetők pénzének értelmetlen pazarlását a többi fertőzött településen is.
sóher
@sonderkommando: Nem munkára teremtődtek akkor mit is akarnak?
Dr.luigilongo60
Nem is az a lényeg, hogy segélyre nincs pénz, mert ha arra nincs, akkor sok minden másra sincs.
libero
@sóher: Bizony, hiányzik az elvtársi (f)osztogatás. Akiben nagy a sajnálkozás, osszon nekik a sajátjából, ne a köz pénzéből, munka nélkül.

Lehet, hogy Felcsúton (település, nagy F-fel!) sem lenne pénz, ha ott i s fotelben hanyatt dőlve egy-két sör mellett (észt osztva) csak a billentyűzetet ütögetnék .
libero
@szaboria1: Csak az elfüstölt cigaretták árából jó pár kapát és egyéb szerszámot lehetne venni. Persze, a szegények többségénél más a sorrend: cigaretta, ital, fülbevalók, tetkók, márkás mobil telefonok, stb...
Persze, emberek ők is, joguk van rá, de ha nincs pénzük, akkor talán a szükséges dolgokra (pl. munkaeszközökre !!!) kellene először költeni. Az a halász is éhen hal, aki elszivarozza a pénzét, miközben az orra előtt hemzsegnek a vízben a halak, de neki nem telik hálóra, amivel kifoghatná őket..
szaboria1
@libero: Először is a földet jól fel kellene szántani az én kertemet 300 négyszögöl 4000.-ft szántják meg. Aztán meg kellene trágyázni. A vetőmagok ára is már lassan a csillagos égbe vannak. Ráadásul csak egy példa imádjuk a fejteni való nagy szemű babot. 400.-ft egy zacskó ára találtam benne 10 szemet összesen és láss csodát 4 kelt ki belőle. Akkor vegyük mellé az ide időjárást és már csak veszteséges volt a kiskerti művelés. Régen tényleg jobb volt a termesztés mert mindig tettünk el a következő évre vetőmagot. De jöttek az újabb fajta tenyésztésű vetemények és annak nem lehet eltenni a magját mert a rákövetkező évben nem hoz termést. Itt nálunk csak akkor kapják meg a segélyt ha rendben tartják a kertjüket. De építettek régen úgy házat a kisebbségnek, hogy nincs is hozzá kert.
Rézangyal
@szaboria1: Mégis mi lenne a mondanod lényege? Ne dolgozzanak, mert az időjárás úgyis kitosz velük? A magyarokkal nem? Csinálják csak ők is, az onkori meg a ven dög Hegedűs Zsuzsa szerezzen nekik vetőmagot és munkaeszközoket.
másvirág
@szaboria1: A Tarnabodi "termeléshez "egy dologból van sok .=TRÁGYA !
De az nincs olyan bűdös mint a "munka" ! :-(((
szaboria1
@Rézangyal: Te sem érted a lényeget munkahelyeket kell teremteni mert a kert műveléssel nem sokat tud magán segíteni. Vannak ötletek nálunk is idén kezdték el de ahhoz a közösségnek is jobban össze kell fogni. Az önkormányzat adott földet, eszközöket, vetőmagokat, közmunka programba művelik. Az én szomszédom is megy minden nap mert azt mondja nem csak pénze lett így több mint a segélyt. A termésből is kapnak a többit meg a helyi közkonyha veszi meg.
szaboria1
@másvirág: Imádlak benneteket csak meg kérdezem mennyit foglalkoztok ti egy falu problémájának megoldásán. Internet mellet könnyű az észt osztani. Amíg nem kezdenek el az emberek megfelelő hangot találni az összefogásra, helyette csak ócsárolni tudnak addig ilyen körülmények lesznek.
A másik mennyire tudjátok azt, hogy a sok cigány bűnözést a Romániából idetelepültek 90 % hajtja végre. Nálunk meg öltek egy öreget a rendőrség egyből az itt rég élő cigányok között kezdett el keresgélni és kiderült Románia cigányok akik házalásnak álcázott eladók voltak az elkövetök.
Dr.luigilongo60
@Rézangyal: A történet már rég nem csak a cigányokról szól, nem vetted észre?
Rézangyal
@Dr.luigilongo60: Köszi a felhomalyositast: ) Magamtól is rájöttem.
Dr.luigilongo60
@Rézangyal: Akkor próbálkozz meg netán a sablonokat kikerülve nem csak a cigányokra fogni minden problémát.
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Lehet,de bátran ki merem jelenteni hogy államadósságunk bőven az 50 %-os küszöb alatt lenne a romákok nélkül,és 90 %-ban még mindig a "sablonról" van szó.!!!
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Egyetlen adócsaló bűnét sem enyhítheti az, ha történetesen a szomszédja rablógyilkos, csak úgy mondom.
libero
@szaboria1: "a kert műveléssel nem sokat tud magán segíteni."
Természetesen, ha a szomszéd kertjéből szedi le a termést, az jobban segít neki. Az is sokkal többet segítene neki, ha napközben agyműtéteket végezne, számítógép vezérlésű gépeket tervezne, esetleg üzemeltetne.
Ja, hogy sokan írni, olvasni sem tudnak? Ki akadályozta meg hogy iskolába járjanak? Szerinted mi segíthetne nekik igazán?
Szerintem az, ha megismerik a rendszeres munkát, jobban megbecsülik a szomszéd kertjét is. Őseink ásóbotokkal, majd faekével, stb. művelték a földet, mert enni, ÉLNI akartak! Összefogtak, megismerték a munka ízét, a sikerélményt. Nem kell ma már faeke, s vetőmagot is tud kapni akár ingyen is, aki akar.
300 négyszögöl (x3,6=1080 m2) 4000 Ft, azaz egy roma heti cigarettájának (6 doboz) ára. A zöldbab egy napi cigi megvonásából kijön. Egy (kisebb) tetkó 10 doboz borsó ára...
Egy segélyosztás utáni esti "jókedv" fedezi egy kiskert rezsijét! (Nem 300 négyszögöllel kell kezdeni, annak idején egy Tsz-tag 100 négyszögöl (360 m2) konyhakertet kapott...

Meg kell tanulni a pénzt megbecsülni, értékelni. Számtalanszor látom a közeli Tesco bejáratánál, hogy a kijövő népes roma család minden tagja kap az automatából 300 Ft-os fél literes üdítőt, bent az üzletben e g y flakon árán 2x2 litert vehetne.

Az értékrendet kellene a fejekben rendbe tenni, megértetni, hogy a "minden mindenkié" hangzatos elvtársi szólam az életben csak ideig-óráig működőképes.
Nincs ingyen ebéd!
KöBüKi
RABLÓ GYILKOSON SE HA A SZOMSZÉDJA IS AZ!!!
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Rabló gyilkoson se ha a szomszédja is az!!!Egyébként a % - ok helytállóak,vagy csak nincs reakciód???
marlin
@libero: Máskor - mielőtt hülyeséget írkálsz az aqlcsuti állapotokról ne a Hír tv- ben hallott csacsiságokat szajkózd, hanem nézz körül!!
Alcsu-Felcsut (ahol 1968-ban megszünt a vasút) régen
www.vasutallomasok.hu/allomas.php?az=alcs

és most
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/puskas-ocsi-palyaudvar-79275

Megmagyaráznád??
szaboria1
@libero: Ez a ti problémátok az örökös cigányozás ugyan annyi itt nálunk a segélyen élő magyar akinek még kertje is van az sem műveli meg. A depresszió is nagy úr tud ám lenni. Mivel más betegség miatt sűrűn járok orvoshoz és találkozok ismerősökkel ledöbbenek mivel ideggyógyászhoz járnak. 50 év körüli emberek nem tudnak munkát találni.
Csak egy kérdésem lenne voltál te már munkanélküli és évekig nem sikerül munkát találnod? Biztos vagyok benne, hogy nem.
Milyen üdítőt láttál te a Tescoban , hogy 300.-ft-ért 4 liter vehess.
varirmag
250 négyszögölön (900 nm )megtermett a krumpli,sárgarépa,karalábé,cékla,paradicsom,borsó.
egész évre. Még néhány zöldségből pl.zöldbab,tök,sóska is valamennyi. Nem szántattuk, ősszel felástuk ( jó testedzés ! kondi terem helyett ! meg rá is kényszerültünk mert napi 5000,- Ft-ért sem jött senki kertet ásni.) Vetőmagot az előző évek terméséből "fogtunk". Tágyázva három éve volt, akkor is csak nyúl trágyával amit
egy szomszédtól kaptunk, csak talicskázni kellett ! Mi meg visszünk neki a zöldet a nyulaknak.
Akinek kertje van és parlagon hagyja az ne panaszkodjon .Elméleteket gyártani,gyerekekre hivatkozni, megmagyarázni mit miért nem érdemes megcsinálni, a kerítést támasztani persze könnyebb. Mások meg ( munka után ! ) művelik a kertet.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Az ország anyagi szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen százaléklábakkal operálunk, vagy saccolgatunk.
Erőteljesen hangsúlyozom, nem a romákat akarom védeni de miről is beszélünk egy olyan országban, ahol éves szinten több ezer milliárd forint adót csalnak el, ugyanakkor ezért senki nem köpköd itt se és máshol se.
Mert ugye milyen jó szép csendben sumákolva meglopni az államot és közben mindent másokra fogni.
Például multikra, bankokra ,zsidókra, cigányokra stb.
A fütyesz kommunikációja is pontosan erre van kihegyezve, tényleg nem vetted még észre?
varirmag
@csikknorisz: "Tarnabod igen jó talajú községként gazdag zöldség- és gyümölcstermő vidék, azonban a program kezdetén igen kevesen művelték kertjüket. Minden, a képzésen résztvevő személy számára biztosítottuk konyhakertjük felszántását, vetőmaggal, vetőburgonyával való ellátását és palánták telepítését"

Ezzel élni kellene a rászoruló családoknak !!!
gabrella
@szaboria1: Én is hallottam már amikor a segélyosztás van a cigányok taxival viszik az iskolába a gyerekeiket. Ezenkívül a szemetesben ilyenkor a legdrágább csokipapírok vannak.
Olyan embertől hallottam aki ilyen iskola mellett lakik.
szaboria1
@gabrella: Hallomás én csak annak hiszek amit saját magam látok. Énazt látom, hogy az nap amikor átutalják a pénzt az OTP előtt sorba állnak, mennek a boltba és az is igaz egy kettő a kocsmába is be megy.
gabrella
@szaboria1: Én hiszek annak aki látta. Persze, nem mindegyik és ha el kell tartani a cigányt inkább mint a milliárdosokat, mert azoknak semmi nem elég.
De a cigányságot inkább csökkenteni kellene, ahogyan Kádár tette: munkára kötelezte őket, de akkor volt hol.
Csizmás Kond
"A nyolcszáz fős községben körülbelül hatszázan élnek segélyből."
...vagyis senki sem dolgozik...
szaboria1
De vajon hány kis község jár ugyan ebben a cipőben csak ugye arról most nem írtak. Orbánék kitalálták a lakásfenntartási támogatásnál kell kérni a gázártámogatást is. Mit ne mondjak előbb az önkormányzat kapja meg a pénzt amit a kincstár utal az önkormányzat meg utalja a gázműveknek vagy villanyműveknek. Az emberek meg lesik mikor is kerül jóváírásra az összeg mert a számlák előbb ki vannak állítva mint ahogy az összeg megérkezne a címzetthez. A szocik egyből a szolgáltatónak utalta az összeget és nem volt kalamajka belőle, mert sok önkormányzat nem is utalja tovább a pénzt. Nálunk is mostanság derült ki és mily érdekes mikor meg reklamáltuk akkor gyorsan átutalták.
diktátor
Munkát a cigánynak? -haha-
Kanadába is csak segélyért mentek. Munka a "parasztnak" való.
gabrella
@diktátor: Bizony dolgozott 90 %-a a szoc-ban. Aki kmk-s volt lecsukták és akkor még nem volt színes tv, meg welness a börtönökben..
A mai cigányságnak a létszáma persze 1/4-e volt.
szaboria1
@Csizmás Kond: Meg nincs nyugdíjas sem.
diktátor
@gabrella: Dolgoztak mert kötelező volt. Gengszterváltás óta csak segélyeket követelnek + bűnözésből élnek.
Nagyon-nagyon kevés kivétellel.
szaboria1
@gabrella: Igen dolgoztak és nem is volt akkora a bűnözés mint most. Csak egy szösszenet a Franciák kitelepítik a romániai cigányokat és mit nyilatkozott visszafognak szökni mert ott a koldulásból eltengődnek meg a kisebb lopásokból. Miért van az, hogy onnan ide is nagyon sokan átjöttek?
diktátor
A cigányság legfőbb problémája: lustaság, restség, tunyaság (lat. acedia): a →főbűnök egyike

lexikon.katolikus.hu/L/lustas%C3%A1g.html

ennyi
szaboria1
@diktátor: Már egyszer írtam 92 -be azt azt utasítást kaptam cigányokat ne vegyek fel még segédmunkásnak
gabrella
@szaboria1: Mert még itt is jobban eléldegélnek mint ott. Abban is igazad van,hogy nagyon sok gyilkolást,rablást a Romániából átjött cigányok követik el, nem az itteniek.
szaboria1
@diktátor: Már a gépem is unja ezt a sok cigányozást , Folytatom tehát már akkor kezdődtek a bajok. Ha netán főnök vagy miért nem alkalmazod őket
Dr.luigilongo60
Erős a gyanúm, hogy nem kevés olyan szarban lévő település is van hazánkban, ahol csak elvétve akad cigány.
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Irdatlan adót csalnak azok akik "VÉDETTEK".!a TÖBBI CSAK EGY KISPISTA.!jOBB HA TŐLEM TUDOD,ELFOGADHATOD SZÁMOLATLANUL.!!!
Van egy "lista" és aki azon rajta van ahhoz nem szabad nyulni.!És volt ilyen a cuci-ban is.!!!
Elég ha előhuzod a legnagyobb adósok listáját.!Nekem 58 e.ft 5 napos hátralékom volt - okát magam sem tudom - már jött a levél hogy 3 munkanapon belül fizessem be.!
Nos maradjunk ennyiben.!!!
És van több mint egymillió cigány akiknek 95 % - át el kell tartani.!
És engem zavar hogy rájuk is kell keresni.!!!
szaboria1
@Dr.luigilongo60: 2003-ig biztos hogy volt ilyen Dunabogdányba csak egy család volt, de az igaz az egy sváb falú és nagyon nehezen fogadnak be idegeneket.
diktátor
@szaboria1 17:20: Cingár munkamorállal semmi gond nem volt. Ugye?
diktátor
Milyen munkát akarnak? Mihez értenek?

Szép dolog az írógépszerelés... kár, hogy a kutyának sem kell írógépszerelő.
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Még mindig nem akarod megérteni, miről beszélek de nem baj, beleragadtál a cigánykérdésbe és képtelen vagy elmozdulni onnan.
Engem is kurvára zavarnak de beszéljünk az elcsalt több ezer milliárdról is, ha már olyan kurva erkölcsösnek akarunk látszani.
szaboria1
@diktátor: Bizony nem volt gondom mert ugyan úgy bántam velük mint a többivel.
marlin
@gabrella: Igen, és olyankor nápolyival eszik a téliszalámit!! :))
diktátor
@szaboria1: Mindenhol vannak kisszámú kivételek. Viszont, maradhatunk annyiban, hogy nem a munkaszeretetükről híresek.
Munka nélkül, igénytelenségbe miért kellett nyakra-főre szülni?
Segélyre hajtottak, semmi másra.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Nem kell mindig másról beszélni, hanem arról amiről szól a cikk.
...amúgy az elcsalt több ezer milliárdról is cikkeznek és ott arról kell beszélni.
szaboria1
@diktátor: Látod itt van a probléma sokan nem is tudjátok hány cigány népfaj él itt nálunk. 11 csoport van és sajnos most már több lesz mivel a Romániából átjövök is nagyon sok csoporthoz tartoznak.
diktátor
@szaboria1: Gengszterváltás előtti munkás cigányokról annyit, hogy 89 előtt is megvoltak a hegyoldalba vájt cigányputrik. Igénytelenek voltak már akkor is, csak nem voltak ennyire elszaporodva.

lexikon.katolikus.hu/C/cig%C3%A1nyok.html
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Mennyire igazad van, akkor ugye "emútnyócévezni" sem kellene Qrbánék balfaszságai okán, meg minden hülye intézkedésükért az Únión,IMF-en stb elverni állandóan a port.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Na, nem rendre akartalak utasítani, sőt beszélhetsz vagy írhatsz akár miről, csupán arra hívtam fel a figyelmedet, hogy elterelni nem illik...:)
diktátor
@szaboria1: Aki nem vak, látja a cigány igénytelenséget.
Nem kellene összekeverni a szegénységet és az igénytelenséget.
Sok szegény települést lehet látni ahol REND van.
Szegénység lehet, kosz nem!
szaboria1
@Csizmás Kond: Egyet viszont nem értek mellettük lévő község miért emelt le tölük 6,5 milliót.
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Én leszarom a fütyülőket,no meg a maszopot is nagy ivben.!A cigány és zsidókérdés viszont rendezésre vár,vagy igy,vagy úgy de mindenképp.Mert két kisebbség van országunkban amelyik nem tudott beilleszkedni!Egyik a zsidók akik a hatalomra,uralomra törnek!A másik a cigányok akik a többiek testén élősködnek.!!!
szaboria1
@diktátor: Te írtad vannak kivételek, mióta nálunk bevezették, hogy rend legyen mert nem kapnak segélyt neki láttak a rend csinálásnak a házak körül is. Én láttam egy két lakást rend volt de a házkörül sok volt a lom.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: És ezt pont Te mondod?
Ne röhögtess, mert kiszáradnak a légutaim.
Csizmás Kond
@szaboria1: ..én pedig azt nem értem, hogy ha nem volt semmilyen jövedelme a településnek, mert senki nem dolgozott tehát adó nem volt mostanig is miből éltek ?
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Cigány ügyben egyetértünk nagyjából.
Tényleg rendezni kell valahogy, mert így nem mehet tovább.
A zsidósággal kapcsolatos kijelentésed viszont szerintem egy nagy baromság, úgy ahogy van de ezt már sokszor túltárgyaltuk.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: ...miért ?...hányszor mondtam, hogy ne a szóban lévő cikkről tárgyaljunk hanem valami másról ?
szaboria1
@Csizmás Kond: Látod ez is egy jó kérdés. Valakik igen meg kavarták a dolgokat mert csak 50 -en mentek tiltakozni az elmaradt segélyért.
Csizmás Kond
@szaboria1: Ott ha nagyon megpiszkálnál egyéb dolgok is előkerülnének...
diktátor
@szaboria1: Ez a megoldás: "kényszerítés"
Több kötelesség, kevesebb jog. Kényszeríteni kell őket egy rendezett életre.
Szép-szóval nem ment, mert igénytelenek. Jöjjön a kényszer.
Dr.luigilongo60
@Dr.luigilongo60: Az elterelés mestere vagy, ezt nem csak Én vettem már észre.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: A fenti Neked szólt.Bocsika.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Ha ennyire ragaszkodsz hozzá...
...majd kiigazítlak ha valamit nem tudsz kellően terelni...
Dr.luigilongo60
@diktátor: Szerintem mindenki tudta itt, kinek szántam.
diktátor
@Dr.luigilongo60: ma, 18:48 Újabb öngól.
..akkor miért kellett ma, 18:30 ? :))
libero
@Dr.luigilongo60: Az aktuális mantra: "az elcsalt több ezer milliárd". (Gondolom a feris időkre vonatkozóan...) Már alig várom a holnapi önszuggesztiós mondókát!
libero
@Dr.luigilongo60: Nyelvtan (18:29): az "én"-t kis betűvel írják. Még "ők" is...
Dr.luigilongo60
@diktátor: @libero: @Csizmás Kond: Ennyi okosság azonnal a padlóra küldött, mármint a röhögéstől.
marlin
@Dr.luigilongo60: Miért "mész le" ezeknek az ázsiai félizéknek a szintjére??
Dr.luigilongo60
@marlin: Mert olyan mókásak az önhülyítésükkel fűszerezett butaságuk.
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Végre egy őszinte önkritika.!!!
Egyszer majd Te is megokosodsz a zsidókkal kapcsolatban.!!!
Képzeld el,már egyes adóhivatalnokok több mint fele zsidó.!Ezen tulmenve ha ráküldenék a zsidókra a hivatalt sok-sok milliárdot találnának amivel nem tudnának elszámolni.!Izraeli bankoktól kapták vásárlásra a majdan betelepülő zsidók számára.!!!
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Hú bakker, köszi a tanácsot de ha okosodni akarok zsidó ügyileg, azt biztos nem a Te segedelmeddel fogom megtenni.
A folytatás meg szerintem megint csak egy kitaláció.
Szánalmasan nevetséges.
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Bár szánalmas és nevetséges volna!Én örülnék lehet a legjobban!!!
libero
@Dr.luigilongo60: "ha okosodni akarok zsidó ügyileg, azt biztos nem a Te segedelmeddel fogom megtenni". Tudjuk... Tóra, Mózes...
Dr.luigilongo60
@libero: Csak önmagadat minősítetted ismét és a butaságodat.
QQCSI
@Dr.luigilongo60: Bevallom, ez már nekem is szöget ütött a fejemben:
miért írod nagy kezdőbetűvel azt, hogy én?
Angol-szászéktól visszatalált hazánkfia vagy?
Dr.luigilongo60
@QQCSI: Rossz szokás a levelezésből de nem csak az Ént szoktam nagybetűvel írni, hanem majdnem mindig a személyes névmásokat és bármilyen megszólítást.
Majd leszokom róla ,ha zavar valakit és csak ebbe tud belekötni.
Persze nem rád gondoltam.
Egyébként a tisztelet jele a megszólításokban.
QQCSI
@Dr.luigilongo60: Engem nem zavar, csak meglepett.
Egyébként igen, levelezésben, megszólításkor a címzettet így "tiszteljük" meg:
kedves Nagymama, tisztelt Uram, szia Öcsi!
Csizmás Kond
@marlin: ..akkor te közelkeleti egész izé vagy ?...csak nem rokonod Csanád ?
diktátor
@Csizmás Kond: Miért "mész le" ezeknek a közelkeleti félizéknek a szintjére??
Csizmás Kond
@diktátor: annál jobban nem zavar egyik se, csak reagáltam a vízilény böfögésére...ha annyira beteg volna, mint amekkora nagyot lát maga körül kihalnának a kardhalak.
marlin
@Csizmás Kond: Gírhes!!
Én mint egy másik címnél az MTA kutatásaival igazolva levezettem Európai vagyok!!
A félázsiak, a vadkeletiek a pávatáncos, köpcös szerint ti vagytok!! Ha érted!! Bár nem hiszem, mert az sem jött össze, amint többször javasoltam előbb olvass, és akkor kevesebb ökörséget árulsz el magadfajtákról!!

@diktátor: Akik "ott vannak" azoknak már nem kell "oda menni"!! Ugye logikus??
Csizmás Kond
@marlin: és mond azzal az "MTA kutatásaival igazolva levezettem Európai vagyok!" műveltségeddel akarod bizonyítani, hogy miként tudsz másokat nevezgetni ?
...nálunk csak a cigányok szoktak ekként társalogni...az európai fajta.
marlin
@Csizmás Kond: Girhes!
Már többször írtam, olvass!! Kevesebb baromságot árulsz majd el a magadfajtákról!!
A műveltség nem árt(ana) neked sem!!
Egyébként : vita vége!! A többit már tudod!!
Csizmás Kond
@marlin: Ja lezárva...bejöttél beszartál és húzol...de marad a bűz.
marlin
A moszkvai Seremetyevo repülőtéren föl-alá szaladgál Mihail Mihajlovics, és kiabál:
- Két jegy New York-ba átadó...!
Valaki megkérdezi.
- Tessék mondani, retúr?
- Hülyékkel nem tárgyalok! Két jegy New York-ba átadó!
gergely
Akkor lesz nemsokára "éhséglázadás".
overdose
Szombaton kaja osztás a Parlamentben megjön a király@gergely:
entero
@KöBüKi: Akkor számold ki hogy ha 3 millió embernek csak 58 ezer forint a tartozása az állam felé, akkor az kispista?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.