Senki nem tudja, kik költöznek be az ócsai lakóparkba, ha egyszer felépül. A lakónegyed leendő bérlőinek kiválasztásával eredetileg a Nemzeti Erőforrás Minisztériumát bízták meg.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Mobil123: Igen, van az országban elég ház/lakás, nincs mennyiségi hiány, ezért is nem értem mire ez a gettósítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
cigányokat meg az izomsorvadás fenyegeti!
darwin
@Január: A bankoknak nem nyalt vissza a fagyi.Meg lehet nézni,az amerikai bankok mentek csődbe,mert ott van magáncsőd.Nálunk olyan nyereség volt és lesz a bankoknál,hogy ihaj!
Svájci frankot még a bank alkalmazott sem látott,mégis ahhoz kötötték a kölcsönt,
nem középárfolyamon számolják,hanem a legmagasabb váltási árfolyamon,
a biztosítási díjat is frankban számolják,
négy év alatt két százalékot nőtt a kamat.
Gondolod,hogy rosszul jár a bank?Mindenki duplát fizet,vagy többet.Aki nem győzi,attól elveszik a házat,és mégsem törlődik a kölcsön,míg élsz és dolgozol,vagy nyugdíjat kapsz,abból vonják:
Miért a bankokat kellett megsegíteni?
coyote3
Normális piaci áron egy négyzetméter minimum 200 ezer forint. 150-ért öngyilkosság lenne bevállalni. most jöhetne a közpénz eltüntető Közgép.
Mobil123
@Január: Egyetértek veled, de azért itt nem csak a bankok voltak a hunyok, hanem a kormány, az MNB , a PSZÁF és a hitelfelvevők is, akik sajnos beleugrottak ezekbe a hitelekbe. Azokat a családokat szörnyen sajnálom, akik az első fedélt vették meg a fejük felé, vagy épp azért, hogy növeljék az lakásuk alapterületét, hogy elférjenek. És ezeken a családokon már akkor 2008-ban meg kellet volna kezdeni a segítség nyújtást. Persze itt nemcsak 3 és afeletti gyermekkel rendelkezőkre gondolok, hanem mindenkire. Kivételt képez az aki 30-50 milliós és feletti házakat vásároltak.
Sííva
Majd haza jönnek a Kanadába szakadt "hazánk fiai" és azok felépítik maguknak "azállam" segítségével és ott folytatják a tevékenységüket, ahol abbahagyták amikor elmentek kishazánkból, rasszizmusra és üldöztetésre hivatkozva. Ja, és ahol Kanadában abbahagyják amikor kizsuppolják őket. Az lesz ám az igazi "segítség" Ócsának, Felsőpakonynak, Üllőnek.
QQCSI
@adrenalink: Nem igazán tudom, hogy a híres/hírhedt
régi/új "kommunista" milliárdosok hány cégben érdekeltek... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.