"Elég volt a cigányokból" - állítólag ezzel a kommentárral szakította meg a Fekete Gyöngy baranyai roma táncegyüttes fellépését Drávatamási jegyzője - írja a bama.hu Baranya megyei hírportál az együttes tagjait idézve. Az egyik táncos szerint a polgármester lánya levélben kért bocsánatot tőlük, a jegyző és a polgármester viszont nem nyilatkozott a portálnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@No_Fidesz_No_Problem: Azt nem tudom, bár azt sem tudom ki a rohadalom ő.Én csak a rock zenekart ismerem / színtiszta magyarok!!/, és most léptek fel először, bár a nevükön én is röhögő görcsöt kaptam.
aaronhotchner
A rendőrautós "kocsikázás" méltó folytatása lehetett volna délután 13 órától próba nap az érdeklődőknek a közeli Büntetés-végrehajtási Intézetben. ...
Szerintem az nem jó dolog ha valakit rendőrautóban "kocsikáztatnak", sem sértettként, sem elkövetőként.
Mobil123
@aaronhotchner: Mókás lehetett, főleg hátra bilicselt kézzel :-))))
aaronhotchner
@Mobil123: hátra bilincselt kézzel, csuklyával a fejükön...:-))

Szerintem ez felkészítő program volt az egyre kilátástalanabb helyzetű, helyi ifjúságnak szánva. Tamásiban előre gondolkodnak. Így nem éri majd olyan nagy trauma a gyereket, ha kirabolja élete első takarékpénztárát...
Dr. Felipe
Hát ez van mikor liberalizálják a pálinka főzést.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: naaaaaa...!!! Ne izéjj, mert töröltetlek! :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.