A Heti Válasz Online információi szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) két magas rangú volt rendőrtisztje, G. Imre és H. Lajos hamis információkat gyártott, hogy növelje a fenyegetettség érzését V. László vállalkozóban, és így minél több pénzt csikarjon ki tőle.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyevi_biro
És ezek "védik" és persze bírságolják a szegény dolgozókat!
dragonita
A Nemzeti Nyomozó Iroda büntető eljárást folytat P. Tamás és társai ellen. A büntető eljárás a nyilvánosság teljes körű kizárásával folyik, arról a Nemzeti Nyomozó Iroda tájékoztatást nem ad. Egyúttal az NNI cáfolja azon sajtóhíreket, mely szerint a sajtóban R. Lászlónak tulajdonított vallomással kapcsolatban belső vizsgálatot folytatna. www.police.hu/friss/BRF-20120801_15.html
Fater59
...ha ez tényleg igaz , és bizonyítható , akkor itt és most senki nincs biztonságban , mert bármikor azt bizonyítanak rá amit épp akarnak , vagy a megrendelő kívánsága alapján tűnik el a süllyesztőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.