A Fidesz érvelése a legtöbb jogszabálytervezet mellett általában kimerül annyiban, hogy "az emberek érdekében", illetve "kétharmados felhatalmazással" cselekednek. Ez az érvelés valójában visszaélés ezzel a felhatalmazással, nem megerősíti, hanem megerőszakolja a demokrácia működését.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Két éve mást nem lehet hallani hogy a 2/3 -al mindent lehet? Nem egészen igy van esetleg a hatalommal visszaélés az is bűn nem?Vagy ahogy a dinnyés úr mondta nekünk mindent lehet tehetnek eggyett !ez a demokrácia?
silber13
@overdose: dehogy éltek ök bármivel is vissza! A 2/3 felhatalmazta őket mindenre, ők csaak a választói 2/3 kérését, akaratát valósították meg, mint pl a nyugdíjpénztár eltapsolása, az Alkotmánybíróság, a bírói kar szétverése, a termőföldek, iskolák, stb pofátlan lenyúlása, az egy kulcsos adóval az ország legnagyobb százalékának megnyomorítása, kisemmizése, ellehetetlenítése. Ezt mind a2/3 és általában az ország érdekében teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.