A kilencvenes években háromszoros árréssel kereskedett magyar dinnyével, nyáron pedig import dinnyét árult ­Pócs János cége – állítják a „dinnyeháborúban” csatasorba álló fideszes képviselő egykori üzletfelei. Pócs először tagadta, majd beismerte: cége a szezon előtt külföldről behozott görögdinnyét árult, de állítása szerint mindig jelezték az áru eredetét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
A kis rihesse! Erre van eszük! Dinnye potyolinó!
dr. prédikátor
Tévedtek!!! magyar dinnyét árult, mert a dinnye megkapta a magyar állampolgárságot.Cserébe a fütyeszre szavaz.!!!
human
Államosítani kell a dinnyekereskedelmet, ahogy a fémkereskedelmet és még sok mindent. Így lassan kiépül a magyar unortodoxia rendszere. Várjunk csak. Ezt már korábban megpróbálták és nem működött. De lehet,hogy tévedek.
Az államosítás után ügyelni kell arra, hogy csak veszteséget termeljenek. Ekkor aztán lehet pályázatot kiírni a privatizációra és máris jó kezekbe kerül az össznépi tulajdon.
szaboria1
@nyanya001: Az éjjel meg még 70 tonnára az is megy a szemétbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.