A tartóssá váló hőség miatt pénteken éjfélig elrendelte a hőségriasztást az országos tisztifőorvos. A hőmérséklet éjszaka sem csökken 20 fok alá.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radios45
A vízügynél az új fiatal gátőr a brigádvezetőnk, érdeklődésére, /mikor lehet hazamenni hőségriadó van elrendelve/, kijelentette, felhívta a szakasz mérnökséget, nincs olyan hogy hőségriadó, 14óráig kell maradni, meg menjünk árnyékba.
jeleztem neki hogy az itt a semmiben nincsen, és ha volna is nagyobb fa ott is 36fok meleg lenne, a csatorna parton a falútól 10km.re, mire ő ne szóljak már közbe.
Vizet hűs folyadékot a vízűgynek kellene biztosítani, méghozzá megfelelő hőmérsékletűt, óránként 1litert is akár,mtk, ez sem érdekli öt, hozzon mindenki eleget magával, vagy jelöljünk ki egy vízhordó személyt,
Nagyszerű most már gutaütést kaphatunk, meg is dögölhetünk akár, mert a közmunkásoknak semmi nem jár, bicikli kopáspénzt, /havi 1000ft.ot/, is elvették,/, csak a 47ez.ft. éljen meg belőle, és dolgozzon, a kánikulában, nehéz földmunka, 36m.áteresz tisztítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.