A kormány nem tervezi a kéményseprői díjak emelését, egyes településeken pedig éppen a jelenleg kiugró díjak ellen lép fel - közölte a Kormányszóvivői Iroda.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nahát, a kéményseprő ( lehet, hogy van kivétel az jelentkezzen) de csak a pénz szedi be, de a kéménybe még egyszer sem nézet be. Lehet, hogy a kormány nem határozott a díjemelésről, de pontosan megadta a tól-ig határt. Akkor most mit akarnak megmagyarázni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Na én ezt a cikket elmentem,kinyomtatom és odaadom a kéményseprőnek ha jön.
BaromArts
@gabrella: Jót fog nevetni, mert piszkosul nem tehet róla ... az idei és a jövő évi számlamásolatot tedd mellé (és ha jogos a felháborodás) keresd fel vele az ellátásért felelős önkormányzatot. A díjat ők határozzák meg!
szaboria1
@BaromArts: A hogy te tévedsz a a mi önkormányzatunk átadta a Tűzker IMP BT-nek fizetési panaszunkra azt mondták oda kell fordulni.
gabrella
@szaboria1: Én úgy tudom önkormányzati kft-k.
BaromArts
@szaboria1: @gabrella: A fizetési panaszt a szolgáltató felé kell jelezni, a rendeletben előírt díjszámítással kapcsolatos panaszt (pl.: a rendeltben meghatározott mértéken felüli elfogadott díj) viszont az ellátásért felelős önkormányzat kezeli!
Nagyon kevés tisztán önkormányzati tulajdonú kéményseprő közszolgáltató működik, legtöbbjük magánkézben lévő vállalkozás.
coyote3
Na most megfogadom az emelést a bwin.com-on...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.