Kész Brüsszellel is szembeszállni a kormány annak érdekében, hogy „legalább lakossági körben” nonprofittá tegye például az energia továbbítását, szétosztását és kereskedelmét. A miniszterelnöki bejelentésnek a harc szándékának deklarálásán túl nem sok értelme van, mert se az államnak, se a fogyasztónak nem jelentene előnyt egy ilyen rendszerváltás. "A rezsiszolgáltatásokat nonprofittá kell tenni, és emiatt már érik egy újabb összecsapás Brüsszellel", mondta a kormányfő magyar nagykövetek előtt szerdán azt követően, hogy hosszan ekézte az Európai Uniót. A részletekbe Orbán Viktor, azon túl, hogy példaként említette az energia továbbítását, szétosztását és az azzal való kereskedést „legalább lakossági körben”, azonban nem ment bele. Így egyelőre nem tudni, hogy a kormányfő miként gondolja ráhúzni a nonprofit működés modelljét az energia-, és közműszektorra, ennek mi volna a célja – és pláne, az értelme.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Fénykép: Elégedett, kissé idióta vigyor valamelyik csókos gazdálkodó zártkörű arató bálján, több feles uátán, és néhány meszely bor közben...:-)))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
megint egy idióta harc tőle!semmi tény,csak feldob valamit.aztán lehet rajta csámcsogni!!mindent kitalál,közeledik az imf-el való tárgyalás nem akar megegyezni,így aztán mindent bedob!azt hiszi magáról micsoda okos!!
gabrella
Kapitalizmus van Mo-on. Méghozzá szabadrablásos már 22 éve.
silber13
Nem ártana, ga többször is elolvasná Benedek István " Aranyketrec " c. könyvét. Sokat tanulhatna belőle.
DogAdventures
"Egy nagy ember nagysága abban mutatkozik meg, ahogy a kis emberekkel bánik."

Thomas Carlyle
human
A kommunizmus hülyeség volt. A szocializmusnak volt értelme, de a kapitalizmusnak konkurenciája volt, ezért a nyugat mindent megtett, hogy ellehetetlenítse. Végül sikerült bedönteni.
Mobil123
@Horizont: Az hogy ki jön az a jövő titka! De azt gondolom, hogy nem politikusoknak kellene vezetni az országot, hanem hozzáértő valódi tanult szakembereknek. A mai vezetők alkalmatlanok egy ország életét irányítani. Ezek a politikusok életükben nem dolgoztak, és most a kétkezi munkára gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.