Az országos aszálykár meghirdetésével a vidékfejlesztési tárca segíteni kíván a termelőkön - közölte a minisztérium szerdán. A miniszter által hozott döntés, amellyel országo...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Az én vállalkozásomat a rossz kormányzás tette tönkre nem az időjárás de nem kaptam érte kárenyhítést még sosem.
marlin
Keveslik?? Akkor miért nem reklamálnak??
Fater59
Örüljenek , hogy egyáltalán valamit kapnak !
Fidesz szerint, járni jár , de nem jut !!!::)))
turul72
Nekem már a dédszüleim is mezőgazdaságból éltek. Soha az életben nem kaptak semmiféle támogatást, ahogyan az elmúlt jó pár rendszerben sem. Az egyik év vitte a másikat. Ha jó év volt, tartalékoltak, mert nem tudhatták, mit hoz a következő szezon.
Most támogatunk mindent. Ha van földed, akkor azt. Ha beveted, akkor azt, ha learatod, akkor azt, ha elveri a jég, ha kisüti a nap, ha elviszi a víz, történjen bármi, sorban áll a gazda a támogatásért. Valamennyit befizet a kárenyhítési alapba, s annak (gondolom) többszörösét visszakapja. Bocsásson meg nekem minden érintett, de ezt egyszerűen nem értem.
Más. Még 1989-ben építőtáborban voltam az NDK-ban. Mert akkor még mid a kettő létezett. Mér akkor az egész állami gazdaság be volt csövezve, és 80mm-es csővel locsolták a kukoricatáblákat. A MOL részvénycsomag helyett talán hasznosabb lett volna egy ilyesmi beruházás. És most nem sírna a fél ország a szárazság miatt.
gabrella
A 60-as években még adóztatták is akik nem adták be területeiket a tsz-be. @turul72: Én is emlékszem Kecskemét határában széles öntözőberendezések locsolták a kukoricát,gurították mindig előbbre. A szárazságban nem hagyták,hogy ne legyen termés, most meg nem érdekli a gazdát mert úgyis kártérít az állam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.