Szakmailag indokolatlan a tervezett területi alapú rendszámcsere - mondta a Világgazdaságnak a 70 tagú Autós Nagykoalíció (ANK) elnöke, aki szerint a csere költségeit a járműtulajdonosok fogják megfizetni....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

manocska1
Ez csak egy egyszerű pénzlenyúlás ,ja és persze ez sem terheli szerintük majd a lakosságot.Ugye?!!! Mert majd azt fogják mondani ez csak az autós társadalmat terheli.!!! Van még olyan aki ezt elfogja hinni???!!!
Fater59
Senki nem gondolta , hogy más fogja kifizetni az autósok helyett !
Vegyük újabb adónak , és annak hogy maradt egy-két rokon akin " segíteni " kell..
.Majd kiírják a közbeszerzést -- természetesen , amin csak a rokon , sógor , koma , jó barát felel meg ---- testre szabva , és már is eleget tettek a törvényes útnak .
Dr. Felipe
Nem elég a magas üzemanyag árból származó bevételek most még megint megsarcolják az autósokat. Ja így könnyű ám szabadságharcolni a félázsiai pávatáncosnak ha újabb és újabb terheket rak a lakosságra. Hát 2014 ben el kell kergetni a hatalom közeléből ezt a rohadék népnyúzó bandát és soha nem szabad oda visszaengedni őket. Soha többet fideSS kurmányt mert már elég volt belőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.