Gyurcsány Ferencek, a Demokratikus Koalíció elnökének nagyon lesújtó véleménye van a magyar médiáról. Üzent azoknak is, akik őt azonosítják Orbán Viktorral, szerinte nem ő az ördög.

Gyurcsány Ferenc a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorban Magyar Péter megjelenésével kacsolatban kijelentette: az ellenzék összességében nagyjából ugyanott tart, mint egy esztendővel ezelőtt. Az ellenzékben fontosabbá vált, hogy ki hirdeti hihetőbben a mielőbbi kormányváltás lehetőségét – írja az atv.hu.

Gyurcsány Ferenc őrjöng: „ha én magam vagyok az ördög, akkor az ország nagyobbik felének át kell gondolnia a világhoz való viszonyát”

Gyurcsány Ferenc szerint nem ő az ördög/Fotó: MTI/Purger Tamás

„Az elfáradt tömeg kapaszkodót talált, amiért nem szabad haragudni, azt viszont a jövő dönti el, hogy az ígéret ígéret marad-e”

- szögezte le a Demokratikus Koalíció elnöke

Arra a kérdésre, hogy együttműködnének-e Magyar Péterrel és a Tisza párttal, azt mondta: a koalíciókról nem a politikusok döntenek, hanem a választók.

„Ha egy párt teheti, és van hozzá elegendő többsége a törvényhozásban, akkor egymaga kormányoz. Hogyha a választók úgy döntenek, hogy nem adnak senkinek sem akkora felhatalmazást, hogy egymaga is tudjon kormányozni, akkor természetesen meg kell nézni, hogy kik tudnak kivel együttműködni”

- mondta, majd hozzátette:

„Ha ez a helyzet megtörténik, hogy nincs magától értetődő többség 2026-ban egyik párt mögött sem, akkor el kell kezdeni tárgyalni, és természetesen mi azt mondjuk, hogy mindenkivel lehet tárgyalni, aki nem hajlandó Orbán rendszerét meghosszabbítani és hajlandó helyreállítani az alkotmányos demokráciát. De ez egy '26-os választás utáni tárgyalás”

– állítja.

„Más a viszonyunk a Fideszhez és más Magyar Péterhez."

A volt miniszterelnöknek lesújtó véleménye van a médiáról. Szerinte a média egy része a lehető legrosszabb arcát mutatja:

„ha a magát függetlennek mondó magyar média egyik-másik képviselője nyíltan torzítva, hazug módon pártpolitizál, hatalmi politizál, akkor politikai és hatalmi tényező lesz, azaz belép a politikai térbe, ahol nekem politikai viszonyom lesz hozzá, és mint politikai szereplővel vitatkozom. Erre azt mondani, hogy én sértem a sajtószabadságot… nem! Te sérted a sajtó alkotmányos demokráciában kötelező szerepét, túllépsz rajta, nem tájékoztatsz, nem választod el a hírt a véleménytől, hanem machinálsz, rosszindulatú vagy, hazudsz, és beszállsz ugyanabba a bűnbakképzésbe, mint ami egyébként jól ismerten a Fidesz-kormány részéről építetten megy, és beszállsz kampányolni, közben úgy teszel, mintha független lennél.”

- fogalmazott sarkosan Gyurcsány.

„A fél ország nem szólal meg, amikor Kék Fidesznek nevezik a DK-t, hogy azt mondják, hogy Orbán és Gyurcsány egyenlő, hogy valójában a közélet összes problémáját egy személyre vetítik. Hát kérem szépen, ez azt jelenti, hogy én vagy maga vagyok az ördög, vagy ez a szándék ördögi. De ha én magam vagyok az ördög, akkor az ország nagyobbik felének át kell gondolnia a világhoz való viszonyát, vagy rá kell, hogy döbbenjen, hogy itt valami nem stimmel. Ebben az országban ezer baj van, és hogyha mindezt egy élő emberre vissza lehetne vezetni, itt valami földöntúli képességek lehetnének”

- vélekedett.

Forrás: atv.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Feri is most ugrál, mert lassan mikroszkóppal se látszik a pártja. Volt 14 éve, amikor csak főzőcskézett, jópofizott, pedig azt vártuk, hogy keményen küzdjön a fidesz ellen. Késő bánat Feri.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Pegero: Legközelebb is döntenek és nem biztos, hogy nektek kedvezőt.
bence
@Pálinkás Pál: ! Csak részben értek egyet veled . orbán erőszakkal való eltávolításához kevés volt egyedül Gyurcsány , mert a többiek ahogy írtad csak majálisoztak .
KisTehen
@Horizont: ner péterben reménykedsz? köszönd meg neki, hogy engedi orbánékat további 2 évig lopni
KisTehen
@Horizont: ner péter ül az atombombáin és a hangfelvételein ... számolgatja az eu-s millióit ... és röhög rajtad
KisTehen
@Horizont: adott neked koporsószöget, meg kalapácsot ... és egy ikeás leírást ... hogy hova verd a fas... izé ... a szöget

HAHAHA
nejlontacskó
Honnan a csudából veszi a Fletó, hogy az ország nagyobbik felének a szavazata az övé?
Érdekes módon, ugyan ezt hiszi magáról a Geczi is...
Ha pedig Magyar Pétert nézzük, szintén ebben a téveszmében szenved!
Mégis, hány nagyobbik fele van ennek a kis országnak???
Matematikailag két fél létezhet egyszerre, amelyek, méretüket tekintve, azonosak egymással!
A politika már, a matematika szabályait is átírta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.