Örményország péntektől megszakítja diplomáciai és minden egyéb hivatalos kapcsolatát Magyarországgal - közölte Szerzs Szargszján örmény elnök pénteken Jerevánban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
@Csizmás Kond: Ha jól értem: egy azeri 8 éve meggyilkolt egy örményt (tudni kell, hogy Azerbajdzsán és Örményország viszonya Hegyi-Karabah miatt nem éppen baráti; mondhatni, halálos ellenségek), emiatt két év előzetes után 2006-ban életfogytra ítélték. Most azonban egy nemzetközi egyezmény alapján, amelynek Magyarország és Azerbajdzsán is tagja, kérte, hogy helyezzék át Azerbajdzsánba, amit Magyarország teljesített. Annak ellenére azonban, hogy Baku előzetesen az ítélet változtatás nélkül folytatását ígérte, mikor az elítélt odaért, azonnal kegyelmet adtak neki, és szabadon bocsátották (ami, lássuk be, egy roppant g*ci dolog volt, mert a gyilkosság az itt is gyilkosság, meg Azerbajdzsánban is az). Most pedig mi vagyunk a szemetek, mert nem tartottuk el az állam pénzén még további 20 évig ezt a ganét, pedig a kiadatás jogszerű volt, és az már nem a mi hibánk, hogy otthon elengedték a gazembert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Jog ide, jog oda, azért érthető, hogy felkúrta az örmények agyát, hogy nemzeti hősként fogadnak egy baltásgyilkost. news.bbcimg.co.uk/media/images/62612000/jpg/_62612891_62612834.jpg Mi hogy reagálnánk, ha egy magyart bántalmazót így ünnepelnének államilag? És még csak nem is gyilkost írtam. Bár a töketlen kormányaink még ezt is benyelnék, csak szájkaratézni tudnak, meg nyalni mindenfelé.
Pálinkafőző Rézüst
@soljanka: na látom megtaláltad, éppen írni akartam. Hát amit el lehet baszni, azt ezek el is basszák! Ebben vérprofik. Na meg a népnyúzásban.
Feraj49
Valamikor tanultuk Bakúban hatalmas olajmezők vannak.Így anyagilag jól állnak! Miért is adták át a gyilkost azt megírta @soljanka.Ha Amerikai ,vagy Angol lett volna azt is kiadták volna a nemzetének.A Zsebpénz beszél !A többi csak locsogás !
lópicigáspár
Grúzia, Örményország Azerbajdzsán nagyon egymás mellett vannak. Arról a környékről vettünk már a nyakunkba valamilyen "Vilit"!
Darthon1
@lópicigáspár: azt mondod törlesztés volt ez Dzsugasviliért?
lópicigáspár
@Darthon1: Nem konkrétan erre gondoltam, inkább köszönet a példáért.:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.