A Demokratikus Koalíció Navracsics Tibor lemondását követeli, az LMP magyarázatot kér az Azerbajdzsánnak kiadott baltás gyilkos ügyében, a SZEMA pedig Martonyi Jánost menesztené ugyanazért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Nem is tudom melyik párt tagjai és szimpatizánsai "hőbörögtek" majdnem 8 teljes éven át miközben nem jártak be a munkahelyükre, a levegőbe böfögték mindenre, hogy ők aztán tudják a megoldást, milliós fizetések mellett járták az országot kampányolni, kordont bontottak, tankot loptak, megosztottak egy egész országot...és most hogy hatalmon vannak kiderült mennyire impotensek és csak hazudtak és most is csak hazudnak. Nem védem én a rohadt szocikat, csak nem kéne ilyen kurva hamar elfelejteni mit is csinált a cigánytörpe ellenzékben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nahát: Az "emútnyócév" az nem csak a szociknak volt rossz, mert a fidesz is nagyban elősegítette azt hogy ide jusson az ország (passzívak voltak, és ott tettek keresztbe ahol tudtak). Rühellem a szocikat de a fidesz féle csürhét még jobban utálom és szívem szerintem mind a 2 párt tagjait eltiltanám a közügyektől élete végéig, mert egyik sem akar tenni az országért szart se csak foltozgatják, hogy csődbe azért ne menjen míg szétlopják.
nahát
@Hellcat: Akkor az írásod alapján , azért is megy többek között ilyen rosszul most is , mert az ellenzék ott tesz keresztbe ahol tud?
Igazsagoszto
Két dilettáns, emberi és szakmai hulladék. Menniük kell, egy komolyabb országban hullanak a fejek ekkora dilettantista maffia húzás után. Ha ezt hazugsággal megússza a kormány, akkor az azeri diktatúrával egy szinten van az ország.
Hellcat
@nahát: Ezt te sem gondoltad komolyan ugye? Hogyan lenne már képes az ellenzék most keresztbe tenni? 2/3 al ül a fidesz a parlamentben, arról nem is beszélve, hogy a szocik ellenzékben szart sem érnek mert képtelenek rendesen fellépni bármilyen ügyben is...
foglaltnick
@Hellcat: Ugye, hogy mennyire eltaláltam? Hőbörögtök, semmi nem jó, amire nektek futotta, az a csőd, hitel, lemondás és a hazugságok reggel, délben meg este.
Hellcat
@foglaltnick: Eltérő fogalmunk lehet a "hőbörgés" szóról. Amiket itt leírtam az utolsó pár hozzászólásban annak a nagyja puszta tény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.