Haza kell jönniük, de nincs hova. Néhány héten belül kitoloncolják a Kanadában élő miskolci romákat. A színlelt menekültek eddig évekig tartózkodhattak az országban, a mostani szigorítás ennek véget vet.

Forrás: minap.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Menjenek mondjuk...hm...a büdös picsába!!!
Kanada meg egy rohadt fasiszta, rasszista ország, tele nácikkal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@jandera9: Lehetséges, hogy fodrászok is mentek, de azok munka vállalásra, és nem kértek menedék jogot, azért nem találni őket a menedéket kérő kimutatás nyomtatványán. de ezeket nem fenyegeti a kitoloncolás veszélye, mivel nem tartoznak a bűnözők csoportosulásába, akiknek fő foglalkozásuk a bűnözésből való életvitel megtartása.
gergely
Már ott is üldözik a szegínromákokat!
keresztapa
@varirmag: Tudjál róla Mohácsi diktálja Kanada kitoloncolásra érdemes cigányok névsorát, mert ő volt egyike a menedékjogot kérő cigányok felbiztatásának, és most ő a kanadai cigány bűnözök kitoloncolásának élharcosa, ezzel biztosítja be magának a kitoloncolás mentességét, erre mondják, hogy ügyes, ő ebből élt, itt védte, ott ellenük fordult, ezt kívánta egyéni érdeke, cigány mentalitása. A többi érdekvédők is ezt az utat járják be, ettől az érdekük állandósul, ebben a társadalomba ezt megtehetik, ebből tudnak munka nélkül, jó életkörülményt biztosítani maguknak.
Bástya Elvtárs
@jandera9: Kételem, mert azok még iskolás korukban is magántanulók! Vagy ellenek 14 évesen, vagy gyereket gyártanak 15 évesen!
Dr plágium
Javasolhatnám, hogy Alcsúton kapjanak egy jól felszerelt lakótelepet? Ott úgyis lesz vonat, ha utazgatni támad kedvük...
overdose
Alcsút? Felcsút? Debrecen! Saját áruházat nekik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.