Az Origo és az Index is hozzájutott ahhoz a levélhez, amelyre Orbán péntek reggel hivatkozott. Az augusztus 31-én íródott dokumentum azonban semmilyen extrém követelést nem tartalmaz, nincs benne szó a nyugdíjak csökkentéséről, az adók emeléséről vagy a bankok pénzhez juttatásáról. Az EU ugyanakkor leszögezi, hogy választ vár a korábbi kérdéseire, és nagyobb nyitottságot vár el a magyar féltől.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Az igazi rémisztő ebben, hogy a 267 kormánypárti képviselő között EGY sincs aki azt mondta volna, hogy köszönöm elég én a magyar köztársaság alkotmányára esküdtem fel nem pedig a Fidesz pártszabályzatára.267 ember akire egyenként sok tízezer ember szavazott rábízva a sorsát!!Hát ez az igazi baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Biztos vagyok benne, hogy a tisztelt mindenkinek is vannak jócskán rossz tapasztalatai (nekem is bőven). De ahhoz is kell némi éleslátás és elfogulatlan felfogás, hogy észrevegyük a jó példákat is. Nem arról van szó, hogy birkaként tűrni kell és szemet hunyni, egyáltalán nem. De erőszakkal, gyűlölettel, fenyegetéssel, rosszindulattal a helyzetet csak elmérgesíteni lehet. Rendszeresen át kellene gondolni a közmondást, mert nagyon igaz: a harag rossz tanácsadó.

Én is próbálom ezt, sokszor nem sikerül. Pl ezt az 0rbánt se tisztelni, se szeretni nem tudom (és nem amiatt, hogy esetleg cigány - ezt nem is tudom, hogy az-e), és gyakran indlatos vagyok, pedig tudom, hogy nem szabadna.
nemkati
Juteszembe, én elvilg magyar vagyok, felvidéki, de elsősorban erdélyi ősökkel. Viszont a dédnagyapám örmény volt. Most akkor hogy kéne éreznem?
coyote3
Istenem én rémségesen szánom a jobboldali fizess fanokat. Hogy egy ilyen hazug, hiteltelen lény legyen az istenük az már túlmegy minden épeszű gondolaton. Mert nézzük csak mi is történt. Vekker baltazár egyik szócső újságja megszellőztet egy hazugságot az IMF "feltételeivel kapcsolatban. Persze minden "feltétel" káros az ország polgáraira. Baromarc erre fel azt nyilatkozza, hogy "így, ezen az áron nem kell a hitel"... Máris a nagy polgáérokat védő szerepben tetszeleghetne . Mondjuk csak az elvakultak elött, a normális, gondolkodó ember már fenntartással fogadja Seggfej nyilatkozatát. Aztán mikor kiborul a bili az Ember Aki Kilóg A Skizofrén Seggéből kiáll és azt nyilatkozza, hogy azért mondta ezt Őfőhazudózósága, mert Rossz információt kapott az újságból...:))))) Hát tudjátok siralmas, hogy ez a fütyibuksi ennyire idiótának nézi a híveit, mennyire meglegelteti a birkáit. Egyik elvakultnak sem jut az eszébe, hogy egy miniszterelnöknek nem az újságból kéne értesülni az országot mélyen érintő kérdésekről??? Hogy ez egy orbitális és brutális nagy ordenáré hazugság? Hogy ezzel gyakorlatilag a híveit nézi komplett , orruknál fogva vezethető agyhalottaknak? Nos eddig sem tartottam valami nagyra az elvakultak szellemi képességeit, de ezek után mélységesen szánom őket.
nemkati
@coyote3: Azért ebben van némi tévedés - vagy inkább a fidesz kommunikációban egy jókora baki. Ugyanis a pávatáncos nem a MN levelét tartotta a kezében amikor fészbukos szózatot intézett szeretett népéhez, hanem állítólag az IMFnek azt a levelét, ami köszönőviszonyban sincs az állítólagos MN listával. De éles szemével belelátta a sorok közé az MN listát. Zseniális ez az ember! Már az a bizonyos hajszál sem választja el az őrülttől. Itt a bizonyíték, az 53. mássodperctől kezdve 10 másodpercen keresztül:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-g7XNeP7v9I
dr. prédikátor
Na szóval akkor cigus fecalikus! Ki is hazudik folyamatosan???Mülhausen báró csak inas lehetne melletted a hazudozásban.!! merjünk nagyokat mondani igaz???
silber13
Mit kell ezen álmélkodni, csodálkozni? Ezt a Münchausen báró érdeméremmel és a Háry János díj arany fokozatával kitüntetett mélynövésű csúti Aesopust az elismerés, kitüntetés kötelezi az állandó folytatásra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.