A világ ma jobb hely, mint 2001-ben, a World Trade Center ellen elkövetett terrortámadás idején volt - jelentette ki Eleni Tsakopoulos Kounalakis, a New York-i merényletkor elhunyt tűzoltóknak emléket állító hatvani szobor avatásán a terrortámadás évfordulóján, kedden.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Azt tudod ugye, hogy az a barbár cselekedet a saját műveletük volt ?
Az nagyon jó volna, ha nem történnének ilyen esetek de amint látszik vannak országok ahol képesek belelőni a sajátjukba, hogy megtámadhassanak egy másikat.
Dr. Felipe
@csikknorisz: Abban egyetértünk hogy minden barbár cselekedet áldozatainak emlékművet kell állítani, abban viszont nem értünk egyet hogy fikázzátok ezt az emlékművet. Én ha Hatvanban járok akkor vinni is fogok egy szál virágot az áldozatok emlékének mert ez nem a politikáról szól.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Persze vannak elmék akik így gondolják de én nem így gondolom.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Szerintem nem is gondolkodtál el komolyan rajta...hogy jöhetett létre egy ilyen dolog ?
...pl megmarad a pilóta útlevele de ma többié nem...még a csontjaik sem...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Az mit bizonyít? Hát te élj tovább abba a tudatba hogy Amerika rombolta le a tornyokat, nincs ezzel semmi baj ha valaki így érzi. Én viszont úgy gondolom hogy az al-kaida rombolta le a tornyokat. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.