A szocialisták az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén javaslatot tettek arra, hogy a parlament adjon ki egy bocsánatkérő nyilatkozatot Örményország felé, azonban az ötletet leszavazta a kormánytöbbség. Martonyi János a lemondásról nyilatkozott az ATV Híradójának.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Nem értem, hogy mire megy ki a játék. Lenne lehetőség javítani a helyzeten, és nem élnek vele? Valami tuti van a háttérben...
sport50
ilyen szót ők nem ismernek,hogy bocsánat!!nem a parlamentnek kéne,csak a fidesz-kdnp nek!!!
human
Az a baj, hogy a belföldön tapasztalt pöffeszkedő, kihaénnem viselkedés nem tudatos a tisztelt kormánytól, hanem ösztönös. Ők ilyenek. Ahogy kompromisszumkészségük úgy diplomáciai érzékük nincs. Azt hiszik, amit az országban megtehetnek büntetlenül, azt a világon bárkivel megtehetik. Meg fogjuk még ezt bánni. No nem ők, de mi magyarok igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.