Ezzel utalt az MSZP-s politikus arra a Fideszes javaslatra, amely 200 millióval növelné a Miniszterelnökség dolgozóinak bértömegét. Ezzel az indítvánnyal az a probléma, hogy „égbekiáltó igazságtalanság”, mondta Józsa István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, utalva arra a Fideszes javaslatra, amely 200 millióval növelné a Miniszterelnökség dolgozóinak bértömegét. Az előterjesztő Babák Mihály, akit saját elmondása szerint a „kormány megkérte”, hogy nyújtsa be az indítványt. A szocialista frakcióvezető-helyettes szerint „ez mostanság így megy”, és elmondta: most legalább őszinte volt Babák Mihály, és elmondta, hogy mire kérték meg. A büdzsé az idei 1. 9 helyett 3 milliárdot szán a kancellária dolgozóinak bérére. Szocialista képviselők arra is felhívták a figyelmet, hogy a minisztériumok 90 milliárd forintot költöttek eszközbeszerzésekre, tanácsadói szerződésekre és utazásokra annak ellenére, hogy 2010-ben, a 29 pontos gazdasági akciótervben meghirdették a takarékos kormányzás programját és beszerzési stopot rendeltek el a minisztériumokban. Józsa István elmondta: amikor mindenki kevesebből él, a Miniszterelnökség ne akarjon többől élni, és hozzátette: a számítások szerint 64 %-kal növekszik a kancellária támogatása.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ezért vettek el a munkanélküli segélyből rokkant nyugdíjból,hogy nekik legyen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@DogAdventures: én láttam az igazságot. nincs semmi értelme.
kkalman
@kukac50: Már feltették 2010-ben, vagy még előbb.
Dr. Felipe
Jön a kurmány és szembe megy egy 200 millás bértömeg. Mit is csináljunk mit is csináljunk- tanakodik a kurmány. Heuréka, megvan. Szóljunk a Babák Mihálynak, a mi Misinknek és kérjük meg hogy nyújtsa be nekünk és mi majd tartsuk érte a markunkat.
Babák Misi benyújtotta, mi elfogadtuk, oszt lenyúltuk, majd hazavittük. Pont.
nemkati
@Dr. Felipe: Az iciripiciri meg mindmegette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.