Egy kormánypárti módosító indítvány 200 millió forinttal növelné a kancellária bértömegét 2013-ban, amit a kormány is támogat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek beszéltek pofátlan pénzlenyúlásokról ?
A több százezer munkanélkülinek meg egy fillért sem adnak , mert kikerültek
a regisztrációból !
Ezek éhen is dögölhetnek, vagy úgyis jön a tél hát az majd végez velük !
Kaporka
Jön a nagy áremelés, nekik a zsebeiket tömni kell nehogy éhenhaljanak szegények. Csak azt nem értem hogy ha nekik telik ekkora fizetésre, akkor mi mért nem kapunk belöle. Feje alatt senki sem viszi el a pénzét 100 ft lesz egy db tojás. 47000 ft-ból kurvára jól lehet lakni...és megfagyni. De a temetvállalatnak se lesz dolga, mert nem temetkezünk mert holtan nem tudunk rendelkezni hogy a hamukat hova rakják.
Carpediem
Alávaló bagázs! A létszámot kell csökkenteni 200 fővel, a többi pedig dolgozzon szépen 47.000 Ft-ért. Utazzon metrón és villamoson, lakjon panelban, fizesse a rezsit, érje be csirke far-háttal, és ha reggel kimegy az utcára qrvára vigyázzon a seggére, nehogy 1-2-sok ember a buszmegállóig rugdossa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.