A Magyar Fesztivál Balett támogatására és két erdélyi magyar egyetem fejlesztésére is pénzt csoportosít át a kormány az idei költségvetésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mi a jó faroknak kell a magyar adófizetők pénzéből támogatni az erdélyi egyetemet??? A mi gyerekeink meg fizessenek, ha tanulni akarnak??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Tőlem támogathatják a magyar egyetemeket, iskolákat vagy közösségeket. Azért ellenőrizném, hogy mire költik. Remélem nem a vezetők kapnak új autókat meg ilyesmi.
QQCSI
@human: Ne haragudj, de nincs joguk hozzá, hogy az én keserves munkámból megtermelt adóforintjaimat a külhoniakat támogassák.
Már az is undorító, ahogy itthon szórják a pénzt!
gabrella
Tudnám ki hatalmazta fel őket a magyar adófizetők pénzének szórására?
Meg a balett majdnem olyan "fontos" kategória mint a foci!
kedwes
@Mobil123: Teljesen egyetértek veled!
Az én álláspontom, csak az szólhasson bele Magyarország belügyeibe, csak aki Magyarországon él és lakik. De még, itt is tennék szűkítést!
Vagy én is bele szólhassak annak a területnek a dolgaiba ahonnan szavazat érkezik.
Kíváncsi lennék az USA, Ausztrália vagy akár Izrael hozzá állására. A környező országokat sem kihagyva, mint Szlovákia vagy Szerbia.
taglo
Van itt pénz ,dögivel ,60-70-vidéki családiház ára !
Mobil123
@kedwes: Így is utálják a magyarokat, ezek az idióták meg rátesznek még egy lapáttal. Lásd.Szlovákia kettős állampolgárság ügye, a szerbek oda vannak értünk, ott kötnek bele a kint élő magyarba ahol akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.