Orbán Viktor szerint Magyarország egy gazdasági és társadalmi siker küszöbén áll, mert egyszerre képes csökkenteni az államadósságot, növelni a versenyképességet, és egyre több a munkából élők száma. A miniszterelnök erről pénteken a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségi ülésén beszélt, Rómában.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Úgy látszik még nem tért magához a Videoton tegnap esti 3:0-ás vereségéből...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@sziráki ágnes: azért mert Te,félre írtál.
sza
@alfás: na ne vitatkozz velem! Nekem mindig igazam van! -:)
nmaria
@alfás: Mert bele botlunk a küszöbbe:)
nemkati
Nekem úgy tűnik, ez az 0rbán kezdi elveszíteni a látószögéből a béka se@@ét, nagyon be van sz@rva, azért beszél ennyit mostanában. Hónapokig nem szólalt meg annyit, mint ezen a héten. Pedig a gazdaság ha szabin is volt a nyáron, de még akkor is szárnyalt. Bár én máshova nézhettem, mert nem vettem észre. Azaz, láttam valamit szárnyalni, de az se az vót. :(
kkalman
Igazán jelentős megbeszélés lehetett a "mini EU csúcs", az olasz, a spanyol, a görög és az ír miniszterelnök részvételével. Ha jól tudom, mindegyik ország gazdasága ott tart, ahol a miénk, azaz a bányászbéka hátsó fele alatt. Neki talán még be tudja mesélni, hogy nálunk szárnyal a gazdaság, másnak már nem.
vörösfuvalat
Az a hárommillió magyar meg aki a létminimum alatt nyomorog az meg a nicstelenség küszöbét már át is lépte.Imádlak Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.