A volt államfő állítólag publikációkat ír. Kérdés azonban, hova, és mely egyetem PhD-hallgatójaként? A Köztársasági Elnöki Hivatal hallgat. „Az álláspontunk a PhD-fokozatot és annak megszerzését illetően ugyanaz, mint 2-3 hónappal ezelőtt: nem kívánjuk ezzel kapcsolatban a sajtót tájékoztatni" – közölte megkeresésünkre Kiss Norbert, Schmitt Pál titkárságának főosztályvezetője. Hozzátette: amint lesz „előrelépés az ügyben", közölni fogják. A főosztályvezetőtől arra a kérdésre szerettünk volna választ kapni, hogyha a volt államfő valóban elkezdte új doktorijának megszerzését, mint azt nemrég egy hetilapnak nyilatkozta, akkor minderről miért nem tud a Semmelweis Egyetem.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@kerék: intézzék el neki, mint a Dojcs Tompinak anno, oszt jónapot! Ennyit vergődni egy ilyen besúgó farok miatt, ez már szinte fáj!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Miért járna a SOTE-ra? Úgy nézne ki az iskolapadban, mint majom a köszörűkövön. Magánúton konzultál, ahogy ez a kis Norbert mondta.

Vagy: eddig szégyellte hogy a lopott doktoriját más másolta (kicsit kevesebb helyesírási hibával, mint ő), pedig az ő fejében és az ő kisujjában az egész sporttörténet ott fényeskedik olyan tisztán, mint egy hegyikristály, nahát most azt ő szépen papírra veti, hogy lássuk az ő nagyszerű tökéletességét. Csak várjuk meg már azt a disszertációt!
kkalman
Érdekel még valakit, hogy a kormány tolla mit csinál ráérő idejében?
...mert engem nem!
Ha kiköltözne az USÁ-ba, senkinek nem tűnne fel a hiánya. Bukott politikus, nagy egoval, és az egojával fordítottan arányos szellemi képességekkel.
human
Nemrég volt botrány, hogy egy fideszes politikus fia a tárgyak teljesítése nélkül ment államvizsgázni. Még így is lenne mersze bevállalni a botrányt, hogy ő meg mégcsak az iskola környékére sem akar menni? Mire vág fel? Hogy két évig volt társadalommegosztó köztársasági elnök?
human
A mi pénzünkből Pali Pá-nak:
- havi illetménye 1.500.000 Ft (egy közmunkás bére, csak naponta kifizetve)
- lakását és annak fenntartása
- saját autó saját sofőrrel
- kétfős titkárság helységgel
- valamennyi egészségügyi ellátás ingyenes
- szinte bárkinek szabadon adományozhat pénzt
igazgyorgyne
Először magyar nyelvből kellene levizsgáznia. Vajon hol publikál, miért tartja titokban?
Nem azt ígérte, hogy képzés nélkül fog doktorit szerezni. Neki igenis képeznie kell magát, ahogy mondta, iskola padba ülve, ugyanúgy, mint más embereknek.
Még mindig nem képes elszégyellni magát, és eltünni. Szóvivőjén keresztül hazudozik össze vissza. Az Egyetem jogosan fosztotta meg a doktorijától. Egész életében természetesnek tartotta ez a kiváló képességekkel bíró ember, hogy minden ingyen jár neki.
Remélem eljön az idő, amikor az ő "járandóságát" is lecsökkentik annyira, amennyit megérdemel.
kukac50
Van pénze vegyen magának csak ne akarjon vele sehol dolgozni vagy politizálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.