Ángyán József kitálalt: a bérbe adott területek túlnyomó többségét, közel 80 %-át 25 nagy – 100 ha fölötti – érdekeltség 48 pályázója 142 nyertes pályázattal szerezte meg Fejér, Borsod és Baranya megyében. Az érdekeltségek legerősebb, felső 21,2 %-a tehát a földterület 78,9 %-át, az összes aranykorona értéknek pedig 81,7 %-át kapta – többek között ez olvasható a volt államtitkár elemzésében, melyet most tett hozzáférhetővé. Ángyán József 64 oldalban foglalta össze, amit eddig megtudott a 3 megye állami földbérleti akcióiról. A kép szemléletes, a tanulmány összegző megállapításait idézzük alább, a teljes szöveg itt található!

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És nem fog történni semmi. Kihőzöngi a nép magát és kész.
KöBüKi
A föld stratégiai kérdés,igy más esetleg valamelyest tisztességes megoldás nem volt várható!!!A fütyülőktől meg pláne nem.!Gazemberek akkor szelidülnek meg,amikor a jó indián!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.