"E törvény erejénél fogva feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány előzetes és/vagy majdani döntésével" - áll a módosító javaslat 3. paragrafusában, és hidd el, hogy a négyoldalas, kísérőlevéllel is ellátott beadvány minden sora hasonló stílusban íródott. "Külföldről a szavazatokat a feliratkozottak postai úton, nyílt levelezőlapon is feladhatják, de ezen szavazatok csak a végeredményeket korrigáló mértékben vehetők figyelembe, és csak abban az esetben, ha a kormánypártok jelöltjei mégsem a legtöbb szavazatot kapnák, és csak addig a mértékig, hogy az említett kormánypárti jelöltek mégis az élre kerülhessenek. Ha a magyar állam érdekeit képviselő Kormány támogatása még így sem valósulna meg, akkor az összes leadott szavazat számából le kell vonni a nem a kormánypártra leadott szavazatok számát, s a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
overdose
Röhejes Francia országban sem engedik ,a nép nem engedi! nehogy már 3 ember akarata legyen m.-. országon . Egyértelmű hogy a fidesz a külhoni magyarokat akarja felhasználni a szavazásnál . Össze kell fognunk és eltakaritani ezt a bandát !
bundi
ez sokkal rosszabb mint a sírvaröhögős. mintha a vízfejű autista nyomorék gyerekre mondaná valaki hogy sírvaröhögős. ez katasztrófa, se füle se farka, mintha egy középiskolás, berugva írta volna. már itt tartunk?
bundi
@overdose: bocs a jelek szerint nem csak én, hanem te is benézted, ha végigolvasod, akkor kiderül, hogy ez egy poén, és csak a törvény kifigurázása, csak a hülye szanyi olyasmivel viccel, ami siralmas. és fenn áll a lehetősége, hogy a fideszes degeneráltak komolyan veszik, és megszavazzák. mint a tvrtkónál.
QQríkú
@bundi: Az autizmus tünetegyüttes az nem nyomorékság!
Több eszük van egyenként mint az összes ide írónak csak éppen szarnak ránk!
Lásd: Esőember.
bundi
@QQríkú: elnézést kérek ha valakit megbántottam volna,nem állt szándékomban. amit írtam azzal csak jelezni akartam hogy ez olyan mint a nyomorékokon nevetni. de később észrevettem hogy ez a törvényjavaslat csak paródia.
QQríkú
@bundi: Nem engem sértettél, önmagad!
Hisz a harang mindenkiért szól...
Sííva
Bocs, de ez valami vicc? És mi volt az a keresztrejtvénye a kurmánynak ahol el kellett találni a helyes válaszokat? Már tovább nem is merek kérdezni, mert alább olyan mondatokat olvasok amik teljesen hihetetlenek...
bundi
@Sííva: olvasd végig először én is benéztem. ez csak egy paródia, a választási és egyéb marhaságok kifigurázására. de amilyenek a vezetőink, ők még ezt is komolyan veszik
Yeromos
Ezek szerint pontos nyilvántartást vezetnek arról, hogy ki küldte vissza az irományokat és mit válaszolt a feltett kérdésekre, nem azt mondták, hogy más célokra nem fogják felhasználni?
Pilóta
Nem feltétlenül ördögtől való elképzelés az előzetes regisztráció, különösen ha azt nem "barbibaba" szinten gondulják át:-)
Azonban egy "megfontolt" javaslatnak nem feltétlen kelléke ám a délutáni módosítósem!
Pilóta
Nem ördögtől való a nemzeti konzultáció sem!
Én mindegyikre válaszoltam.
De nem lepődtem meg azon sem, hogy a legtöbben nem, de ezt megmagyarázza egy hazai statisztikai adat:-)
QQríkú
@bundi: Pedig egyszerű:
Ha embertársadról rosszat írsz az vissza üt.
Nem ítélet, vélemény amit írtam.
bundi
@QQríkú: kiről írtam rosszat?
még nem teljesen tiszta, hogy miről is beszélünk.
QQríkú
@bundi: "ez sokkal rosszabb mint a sírvaröhögős. mintha a vízfejű autista nyomorék gyerekre mondaná valaki hogy sírvaröhögős."
Az autista nem nyomorék!
bundi
@QQríkú: kedves kukuriku, még egyszer elnézést kérek mindenkitől akik úgy érzik megsértettem őket, de nem állt szándékomban. de ezzel próbáltam képileg megjeleníteni a cikk lényegét, ugyanis ez a törvényjavaslat olyan mint egy születési rendellenességgel megvert, viselkedészavaros, gyerekre azt állítani hogy sírvaröhögős. az hogy ez a törvényjavaslat csak egy szatíra, csak később esett le. na látod most belementem a játékodba. ha szeretnél még valamit, szívesen válaszolok, csak hogy bemutassam, hogy működik a cikkeknél a terelés, a cikk mondanivalójának elbagatelizálása. egyébként kíváncsi lennék a véleményedre. a törvényjavaslat eléggé szatirikus, szerinted is karikírozza a jelenlegi törvényalkotást?
QQríkú
@bundi: Értettem és más is amikor ezt elsőre leírtad!
A gond az volt, hogy azt nem értetted miért írtam a Hemingway üzenetet.

Nem volt jó hasonlat és azt hiszem itt be is zárhatjuk.
Nem ártó szándékkal tetted, el van felejtve résemről.
bundi
@QQríkú: köszönöm a nagylelkűséged. de megkérdezhetem mégegyszer, ha már ennél a cikknél tartunk, " a törvényjavaslat eléggé szatirikus, szerinted is karikírozza a jelenlegi törvényalkotást? "
Sííva
@bundi: Ó! Köszi! De az az igazság, hogy ezektől még egy ilyen agyament ötlet is kitelik! :) Valahogy nem volt kedvem ezen nevetni!
QQríkú
@bundi: Csak akkor bírálhatnék árkit is ha bűntelen lennék!
QQCSI
@QQríkú: Jaj, Istenem, csak ne lennék ateista! :)
Nem vagyok járatos: hogyan kell kezdeményezni a szentté avatásodat?

Eddig nem mertem hozzászólni, mert féltem, nagyképűnek látszom,
de nekem már itt leesett a tantusz:
"...feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát,..."
QQríkú
@QQCSI: Az ateista az anyag én a lélek felől látom a dolgokat.
QQCSI
@QQríkú: Az jó. Kár, hogy a széplélek és a rossz lélek is jelen van az életünkben...
QQríkú
@QQCSI: Ez a szépsége!
Te döntheted el, hogy melyiket választod.
De tied a felelősség is.
gabrella
@Pilóta: Azok akik válaszoltak, valószínű nem munkanélküliek,közmunkások, rokkantak stb.
tehát,tetszik nekik a mai helyzet.
Akik meg nem válaszoltak, azoknak nem.
(tegnap 11.48-ra)
bundi
@QQríkú: na most ez a tipikus esete a terelésnek.
torgyan
Kár, hogy Tibor a kersztneve! S(z)ándor jobban állna neki!
marlin
Sötétkék!!
A Szanyi marhasága semmivel sem rosszabb, mint a Fidesz baromsága, sőt a Szanyié inkább hülyéskedő, míg a másik inkább okoskodó!!
marlin
@gabrella: Akik viszont ránk hozták "a rontást" részben már munkanélküliek, közmunkások és (ellátás nélküli) rokkantak, stb. - ha tetszik, ha nem!!
QQríkú
@bundi: Velem hitről te ne próbálj vitázni!
Te itt bebizonyítottad, hogy apád és csicskatartód Orbán az amiben hiszel!
Te itt olyan vagy mint a szingularitás egy fekete lyuk körül.
adsl70
Humoristák is poénkodnak a " koronázás a befagyott Dunán fantáziáról, ami mára kormányprogram..." ezt nagyon sokk helyen elsütik. Ez pont olyan , mint a tábla amin a 1. A Főnöknek mindig igaza van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.