A párt szóvivője szerint Gyöngyöspata a Jobbik sikertörténete, függetlenül a botrányoktól, a polgármester önmerényletétől, és attól, hogy a település csőd közelben van. Utóbbi ugyanis általános jelenség, érvelt lapunknak Mirkóczki Ádám. A párt által vezetett másik „mintatelepülésen” pedig azért kell előrehozott választást tartani, mert a „Fidesz kilóra megvett” két jobbikos képviselőt. Interjú Juhász Oszkárral és Mirkóczki Ádámmal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
csődben a település, egy félnótás elmebeteg a polgármester és hetente masíroznak az önjelölt rambók az utcán - ha a jobbiknak ez a sikertörténet, akkor ezek rosszabbak mint bárki gondolta.
soljanka
Kedves Jobbik! Hát a becsület meg a haza nevében létezik olyan jobbikos, akit meg lehetett venni??? Ráadásul 2 is?
Hihetetlen...
overdose
A fidesz mindent megvesz mert annyit harácsolt bebetonozott vagyon ,átláthatatlanul hogy van miből ,de lesz elszámoltatás nem felejtünk semmit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.