A dinnyetermesztéséről híres Medgyesegyháza két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el. A pénzből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik.

Döbbenetes, mire költ Medgyesegyháza csaknem 150 millió forintot

Illusztráció: freepik.com

A forrást a csaknem 3200 lakosú, dinnyetermesztéséről híres város a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyerte el.

Csaknem 90 millió forintból újul meg az Idősek Klubja. Korszerűsítik a fűtési rendszert, felülvizsgálják az elektromos hálózatot; felújítják a vizesblokkokat; a klubszobákban cserélik a padlóburkolatot. Bővítik is a főépületet két irodával, dolgozói étkezővel és pihenőszobával. Ide bútorokat, eszközöket is vásárolnak – közölte a hellovidek.hu.

Ötvenöt millió forintból két orvosi pihenőt és szociális helyiségeket alakítanak ki az orvosi rendelő épületének tetőterében. A fejlesztéssel a munkavállalók munkahelyének megőrzéséhez járulnak hozzá. Mindkét beruházást év végéig kell megvalósítani.

Forrás: hellovidek.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez jó hír, és az is az lesz, ha a 150 milliót valóban a tervezett felújításokra költik, és a polgármester nem költözik be a felújított orvosi rendelőbe. De megnyugodtam, ilyen nem lesz, mert a polgármester nem fideszes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Végre nem valamelyik vej szálloda felturbózására ment ez a pénz...
Yoda69
Megis tobb ertelme van, mint a 90 centis kilatonak, vagy a sztyeppen felhuzott lombkorona setanynak.
Nessy
A szomorú, hogy ez ilyen ritka hír! Jelenleg az "természetes", hogy túlárazott, fenntarthatatlan látvány beruházásokra, Vagy magáncélt szolgáló beruházásokra adnak pénzt elsősorban,
jáger laszló
Hát ennek van értelme,
habár ritka mint a fehér holló!
csak ennyi barátilag
J.L.
jancsipapa
@NKF: Gondolom ,hogy hallotta ezt a szót és nagyon tetszik neki . Valószínűleg a jeletéséről fogalma sincs ,de bedobta ...
namihami
Azért bennem motoszkál a kisördög! Csak megkérdezném, hogy van-e egyáltalán igény kettő darab pihenőre? Volt-e bármi utánajárása annak, hogy akar-e két orvos egyszerre és mégis külön pihenni abban a pihenőben? Mert, feltételezem, hogy egy ilyen pihenő célja az éjszakai ügyeletben csúcsosodik ki. Nappal pláne kisebb a célközönség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.