"Összesen 60 könyvvel indultunk, csak a mi hármunk 20-20 könyve volt fent. Az első Hunter Stockton Thompson: Félelem és reszketés Las Vegasban című kötete volt, fő- és egyetlen fejlesztőnktől :) Ez a mi 60 könyvünk duzzadt mára 81. 000 kötetre. Volt, hogy napi 2000 könyvvel bővült az adatbázis... "

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Judka
Ti használjátok? Én beleszerettem rögtön. Megszereztem olyan könyvet, amit már nagyon régóta kerestem, mert nem adták ki újonnan. És ráadásul egy olyan könyvvel "fizettem" érte, ami számomra teljesen értéktelen volt.
Shenki
@Judka: Én használom, és szeretem is nagyon! Nekem is volt hasonló élményem, hogy egy olyan könyvet szereztem be, ami után már rég ácsingóztam.
Judka
@Shenki: És téged nem bánt, megválni egy saját könyvtől? Nekem az elején nagyon nehezen ment, de aztán rájöttem, hogy úgysem olvasom, és nem is szeretem, akkor meg minek? :)
Shenki
@Judka: Én ezen elég hamar túltettem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.