Törölné a választási eljárási törvényjavaslatból három fideszes képviselő azt a megkötést, hogy csak a borítékba tett szavazólap érvényes. Gyorsabb szavazatszámlálással és harmincmillió forint megtakarításával indokolnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A milliárdokért kiküldött nemzeti inzultációs borítékok
ára nem zavarja ezeket ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@dr. prédikátor: ...nem csak beixelve , hanem csak fitymás és ködönpések lesznek a szavazó lapon !!!::.))
KöBüKi
@vörösfuvalat: Nem véletlenül irtam a multkor,hogy a határon túli szavazókat blokkolni kell,egyébként a választási eredmény kb.2 000 000 -val meghamisitható.!!!
Erre megy ki a játék.!Ha ez nem sikerül,csak forradalommal dönthető meg a fütyisz DIKTATÚRA!Halvány esély még,ha a füttyös képviselők megunják a "kézi vezérlést!"
human
Nadjon ügyes magyarázat. Tegyük fel, hogy őszinte a környezet iránti aggodalom. Még támogatnám is, de a félelemben élők tömegei maradnak el a szavazástól, mert számukra az összehajtott lap sem életbiztosítás.
Az 50 millió meg jelentéktelen összeg az 5 milliárdos összköltséghez mérve. A konzultációs leveleket 7-800 millióért kézbesítik. Inkább itt kellene spórolni.
Feraj49
@lópicigáspár:20.48-ra: az felemelheti a bal kezét,vagy a lábát,vagy elfordítja a fejét a neki "szimpatikus" irányba!
kukac50
@KöBüKi: Most alakult a Nép párt Nehezen élők pártja ha indulnak a választáson Őket választom.
overdose
@kukac50: Bárki csak ezeket a férgeket el kell takaritani de az egész parlamentből minimálbérrel teljes vagyonelkobzással!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.