Bár többet sportolnak a magyarok, mint Orbán Viktor hiszi, a sportolási lehetőségek egyre kevésbé versenyképesek a többi szabadidős tevékenységgel. A fővárosban sorban nyitnak a sportközpontok, a Margit-szigeti futópálya egész nap tele van, de egy falusi kislánynak csak a focipálya marad. Hogyan lehet elérni, hogy többet sportoljunk?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ez a csökött vajda ne lustázzon le, mert oxira lesz véve..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán fizeti a fitneszes bérletemet? Akkor sportolok. Addig marad a kerti munka,az hasznosabb is a sportolásnál. A 153 centimhez viszonyítva 52 kilóm nem vagyok elhízva,és nem vagyok lusta,ezt ki kérem magamnak..
Pilóta
Ez az, amikor minden sz@rba belekeverik Orbánt! Lassan minden körülötte látszik forogni, persze csak amolyan balos fikciók okán!:-)
overdose
Orbán soha neott csak úgatott ! kúss!
sport50
ha nem foci,akkor már neki nem sport!!!
human
Javaslom, hogy napi két órában tornáztassák a közmunkásokat és már lehet is villogni a statisztikával, hogy lám ezt is megcsináltuk.
Dulcinea
Hátvezír te már csak tudod! És ahogy elnézlek a képeken, piszkosul példát is mutatsz...úgynézki a vágósúlyod már elérted, vagy túl is lépted...nyilván azért mert naponta sportolsz miközben nehéz fizikai munkát végzel...természetesen havi 47.000-ért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.