Bár többet sportolnak a magyarok, mint Orbán Viktor hiszi, a sportolási lehetőségek egyre kevésbé versenyképesek a többi szabadidős tevékenységgel. A fővárosban sorban nyitnak a sportközpontok, a Margit-szigeti futópálya egész nap tele van, de egy falusi kislánynak csak a focipálya marad. Hogyan lehet elérni, hogy többet sportoljunk?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ez a csökött vajda ne lustázzon le, mert oxira lesz véve..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Igazsagoszto
Viszont Orbán nagyobb kontár dilettáns, mint az emberek hiszik.
zabhegyező
Egy elmeháborodott dilettáns senki ne ossza az észt, ami amúgy neki sincs elég!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a csökött vajda ne lustázzon le, mert oxira lesz véve..
qxy
Á nem is írok semmit , mert olyan ingerült vagyok, hogy azt sem tudom hány ingerem van.
világlátó
Jó lenne ha valaki tisztázná, mi is a lustaság pontos definiciója. A teljes ellehetetlenülés és a kilátástalanság okozta " csak ülök és nézek magam elé " állapot vajon egyenlő a lustasággal? Vagy a pár száz négyszögöles kiskert nyakig gazban állapota , miközben a gazda a sarki kocsmában elüldögél fél napig egy nagyfröccs mellett? A lustaságot a sport iránti közöny oldaláról vizsgálni tipikus esete a világlátás teljes hiányának. Miniszterelnökünk élete a politikai színtéren, a parlamentek termeiben, a hazai és a nemzetközi politikai életberkeiben játszódik, ha mégis kimozdul, azt kiemelt vendég minőségében teszi, az " ő szakmájában " nem lehet lustálkodni, mert minden órája programokhoz kötött. Ha a felcsuti pályák valamelyikén focizik egy kicsit az is inkább a fotóriportereknek szól.A lustaság ellen fel kell oldani a semmittevés okozta depressziót, kedves miniszterelnök úr. Ez az Ön és kormánya egyik legfontosabb feladata. Könnyű egy lebutított társadalommal elfogadtatni mindazt amit elkövetett az elmúlt években.No persze nem csak Ön a felelős, de felelős minden elődje a rendszerváltás óta. Mégis az Ön felelőssége a legnagyobb, mert " az ön szakmájában " minden módszert kipróbálhatott. Eddig büntetlenül. Gondoljon csak vissza csapata viselt dolgaira, Torgyán hátbaszúrására, az utcákra vezényelt csőcselékre, akit nem átall ma a " békésen tüntető népnek " nevezni, vagy gondoljon csak a köpenyéből kiengedett szélsőségekbe átcsapó jobbikra, az ötven százalék kétharmadával nyert hatalma törvényalkotási sprintjére, az új alaptörvényre, az azt azóta farigcsáló államapparátusára, a képviselőire a parlamentben, akik csak nyomják a gombot veszettül. Derék minisztereire, alelnökére, akik egyre nehezebben követik elgondolásait. Ők már talán nem olyan frissek , sportosak, sőt talán felütötte a fejét a lustaság. Mi itt lent már rég abbahagytuk a serénykedést, szerszámaink berozsdásodtak, egy darabig követtük " szakmája " eseményeit, de most már csak leginkább nézzük lustán , egyre...
kukac50
Orbán fizeti a fitneszes bérletemet? Akkor sportolok. Addig marad a kerti munka,az hasznosabb is a sportolásnál. A 153 centimhez viszonyítva 52 kilóm nem vagyok elhízva,és nem vagyok lusta,ezt ki kérem magamnak..
Pilóta
Ez az, amikor minden sz@rba belekeverik Orbánt! Lassan minden körülötte látszik forogni, persze csak amolyan balos fikciók okán!:-)
overdose
Orbán soha neott csak úgatott ! kúss!
sport50
ha nem foci,akkor már neki nem sport!!!
human
Javaslom, hogy napi két órában tornáztassák a közmunkásokat és már lehet is villogni a statisztikával, hogy lám ezt is megcsináltuk.
Dulcinea
Hátvezír te már csak tudod! És ahogy elnézlek a képeken, piszkosul példát is mutatsz...úgynézki a vágósúlyod már elérted, vagy túl is lépted...nyilván azért mert naponta sportolsz miközben nehéz fizikai munkát végzel...természetesen havi 47.000-ért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.