„Ezek sírba tesznek! A szalvétagyűrű legalább két árnyalattal világosabb a köszönetajándék tasakjára szánt szalagocskánál!” – üvöltötte a végeláthatatlan nyakkendőhalmot próbálgató vőlegénye arcába Vicuska, aki tökéletes esküvőt akart.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ha ilyen az ara, a vőlegény meneküljön amerre lát...mert később még rosszabb lesz.
Rézangyal
Egyszer kétszer belenéztem ebbe a műsorba, de nem is bírtam tovább. Soha életemben nem értettem a nőket ebből a szempontból. Esküvő fehérben, lehetőleg minden hollywoodi cukormázas-flitteres takonnyal leöntve brrrr...meg mit fognak szólni...blőe...
Én is nő vagyok, de soha életemben nem vágytam ilyesmire, felszines baromságnak, szimpla pénzkidobásnak tartom az ilyesmit. Amikor férjhez mentem, két tanú volt oszt passz. Utána elmentünk egy étterembe, mulattunk egy jót és remekül éreztük magunkat.
batukán
...és mennyi ilyen van! Aztán elmegy egy-két év és már nem is ismerik meg egymást, amikor találkoznak az utcán.
alfás
az enyém pont így zajlott. öten voltunk összesen.
honeykiss
Csak az számít mit mondanak a szomszédok és az ismerősök...ki mennyire irigykedik és legalább évekig emlékezetes legyen a lagzi, a többi már nem fontos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.