A világnak úgy tűnik, mintha vége lenne a válságnak, de a dolgok nem tértek vissza az eredeti kerékvágásba: a bankok nem hiteleznek, egyes államok a csőd felé tartanak, az EU-ban pedig egy radikális átalakulás előjelei érzékelhetők - mondta Csaba László egyetemi tanár a történelemtanárok 22. országos konferenciáján, Budapesten szombaton.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
"Ezt az országot jól félrekezelték rossz gazdasági tankönyvek leegyszerűsítő receptjeivel"- lehet, hogy igaza van, de hol volt pl. akkor amikor ez történt, utólag könnyű okosnak lenni . Esetleg megírhatta volna azt a modern tankönyvet ami szerint oktathatták volna a közgazdászokat., akik felhívják a laikusok figyelmét egy-két dologra...
A rengeteg póruljárt deviza hiteles is utólag roppant okos lett csak ők bizony nem közgazdászok.
profon
Egy icipicit elkésett professzor úr !
gibgab
Matolcsy is a rossz gazdasági tankönyvekre hivatkozik, amikor az unotrodox gazdaságpolitikát akarja igazolni (az elnevezés is innen ered). Ez utóbbival sokra ment, mint látjuk!!! Pedig Csaba László a tanácsadójuk, ha jól tudom. Vagy ő adta a jobbnál jobb unortodox tanácsokat? Ez az egyik.
A másik: Csak nem az ortodox Marxra - akinek a nevét még az utcanévtáblákról is törölteti ez a garnitúra - tetszik hivatkozni tanár úr? Ejnye-bejnye!
kkalman
Ha nincs a bankok bőre alatt is pénz, akkor hol van?
Nálam biztos nincs!
Mobil123
Na akkor ez ránk is igaz!!! Orbán és jobb keze is optikai csalódásban szenved, hogy a bőrünk alatt pénz van. Igazán elmagyarázhatnád nekik!!
kukac50
A deviza hiteleseken elég sokat kapnak akkor az hol van?
Ne az állampolgárok adójából finanszírozzák a bankokat.
Kamatokból megtudnának élni hiszen emelték egyoldalúan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.