Már nem számolunk a jegybankra kirótt illetékkel a költségvetésben, s ez a kettő már eléri a 390-400 milliárd forintot, ezért volt szükség ezekre a lépésekre - jelentette ki Giró-Szász András a Dun TV Közbeszéd című műsorában pénteken. A kormányszóvivő a köztév Az Este című műsorában úgy fogalmazott, Közép-Európában minden tagállamban az elmúlt héten csökkentették a növekedési kilátásokat, a növekedési mutatókat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Fater59: Így igaz! Szépen beetette a választási ígéreteivel a Fidesz a tanárokat. Főleg a fiatalok hittek nekik, de a ciklus végére kiismerték a bandát és azóta is keresnek valami ÉRTELMES társaságot, akikre voksolni lehet. Ilyennek látszott pl. Kupa Mihály pártja is...
Az a béremelés már tényleg nagyon kellett, de meg is maradtak ezen a szinten.
Darthon1
@Fater59: Meggyesi volt a jó ember. Gíró-Szász nagyon jól érzékeli, hogy a tanárokkal most bármit megtehet. A csökkenő gyereklétszám miatt, amúgy is iskola bezárások lesznek. Tehát nem lesz itt semmiféle ellenállás a részükről. Akinek marad állása az alapállásra helyezi az arcát és nyel. Én már csak egyet nem értek, ha minden társadalmi csoportot folyamatosan megaláznak, akkor miben reménykednek 2014-ben? A Gaskó féle vasutasok is a megvett csoportba tartoznak. Az országban egyedüliként kaptak a privatizációs bevételből. Mire rájönnek, hogy ez Júdás pénz volt és átverték őket, már késő lesz. Kedves tanarak, a lányom iskolájában négy úl tanár jött , mind fideszes saját bevallásuk szerint. Amikor már mindenki az lesz, akkor jön el a Kánaán?
Fater59
@Darthon1: " alapállásra helyezi az arcát és nyel "!!
Tökéletesen igazad van . Városunkban , a helyi PDSZ vezetője állandó cirkuszt csinált , sőt két alkalommal rövid sztrájk is kijutott .
Most mióta a vajda garázdálkodik , néma csönd , már azért sem hőbörög, hogy nincs pénz semmire , elbocsátások ellen sem hisztizik , most behúzza fülét-farkát és örül , hogy lyuk van a hátsóján !
Érdek képviselet , az ilyen gerinces lények miatt ,nulla!!!
Rézangyal
Akor pontosítsunk, Girnyókám! Te azt állítod a viharos tenferről kikötőbe vezetitek a pedagógusokat. Én azt állítom, hogy a kveritek a lélekvesztőjük alját is!
Te azt állítod, ezért hálásnak kéne lenniük... én azt állítom, te egy marha vagy!
Te azt gondolod, hogy a tanárok a természetes szükségleteik helyett luxusra vágynak...én azt gondolom, hogy ez egy zugivó alkoholista önös gondolatmenete!
gergely
Szívesen jellemeznélek andris.
De a csúnya szavakat most kihagyom,úgyhogy nem írok semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.