A nagyobbik kormánypártnak nem lesz Budapesten központi ünnepsége, hanem arra szólítja föl híveit: vegyenek részt a kormány budapesti rendezvényén – közölte az atv.hu-val Pokorni Zoltán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sza
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem meg tömegverekedés!
profon
@Pálinkafőző Rézüst: @sziráki ágnes: Vagy nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva ,elhalasztják a kétharmad védelme érdekében !
overdose
Jó lesz vigyázni fityeszesek mert mi sokan leszünk!elég volt !
Pálinkafőző Rézüst
@profon: a nemzetbiztonsági kockázat maga a vajda.
zabhegyező
Orbán a tüntető tömegbe lövet oszt annyi!
profon
A közemberek a rangot szorongva nyerik el, szorongva vesztik el ! Lao-ce
nmaria
@overdose: Azt megnézem, hogy többen lesztek, azt kétlem, nem kicsit, nagyon is!
human
Majd arra hivatkozva marad el, hogy 2millió ember egészségügyi biztosítását képtelenség volt megszervezni. Ja bocs, a határon túliakkal együtt 5 millió.
sza
@profon: @Pálinkafőző Rézüst: Nemzetbiztonsági kockázat... ez azt jelenti hogy elmarad a bunyó?
nmaria
@zabhegyező: Nem fog, azt csak Ferencetek tette.
profon
@nmaria: Olyan vagy mint Vill Telmos aki almával dobálja a nyílvesszőt !
Rézangyal
@nmaria: Te mitől vagy ennyire fideSS-es? Tényleg érdekel, légy szíves magyarázd el, mi jót hozott neked ez a két év?
nmaria
@Rézangyal: Nem hozott semmi jót, csak szarból nem lehet várat építeni két év alatt.
profon
@nmaria: Ha beforgatták volna ekével azt a sok "szart" akkor már rég megduplázódott volna a termés !
Pálinkafőző Rézüst
@nmaria: marika, te nagyon szenilis! Hát nem a fideszes képviselő elvtársad reklamálta a parlamentben, hogy éles lőszerrel kellett volna lövetni?? Ennyi idős vagy már, vagy korán kezdődik? :)
Rézangyal
@nmaria: Ezek szerint te semmi kivetnivalót nem találsz a magánnyugdíj pénz ellopásában, az orvosok elüldözésében, a betegek, rokkantak módszeres irtásában, a földek haveri kiosztásában, az alkotmány szétbarmolásában, az emberek nyílt kirablásában, az oktatás általános lebutytásában, a cigányok és külhoni magyarok támogatásában az itthon élők rovására és az itthoniak adójából. Ezt csak így hirtelen.
Köszönöm a válaszodat, téged minősít. Amíg ilyen támogató csak egy is akad, addig orbán kakasnak érezheti magát a szemétdombon. :P
Rézangyal
TÖBBIEKNEK KIS OLVASNIVALÓ A FACEBOOK-ról:

Orbán lapjáról kitiltottak társasága.

Orbán: miért nem szerettek?

Kedves Szarháziak turulban született népem!

Itt állok előttetek kialvatlanságtól felpüffedt arccal és fenyőmikisre bőgött szemekkel! Mi a büdöskurvaélet fene történt veletek, ti hálátlan semmirekellők? Hová tűnt a hit, az erő és a belém vetett bizalom? Hová lettek a szavazóim? Hová tűnt belőletek az optimizmus, hová a vakhit képessége? Hová az irántam érzett feltételek nélküli rajongás és szeretet? Ti elfelejtitek, hogy a NER ezek nélkül nem működik?

Ómájfaszom, két héten belül másodszor hagytok magamra!

Milyen magyarázatot találtok ti erre, he? Mivel tudjátok mentegetni magatokat, hogy a rátok kirótt Szent Kötelességeteket hitszegő módon nem teljesítitek? Nem magyarázta el érthetően az arca helyén pártjelvényt hordó fidesztotem tegnap, hogy az elmúttnyócév megagyurcsány tehet az elmaradó pedagógus életpályamodellről is?

Az államadósság és a felültervezett, megalapozatlan költségvetés ismeretében ígértük, de na és? Szegény ember az aki ígérni, és utána hülyeséget beszélni sem tud. Ideje lenne belátnotok végre, hogy a válság közepén, a hanyatló nyugat és a turulszobrok árnyékában dideregve, negatív zabszemteszttel a kezünkben mindenre nem futja egyszerre! A beszerzési stop ellenére 89 910 963 285.- forintot voltunk kénytelen elkölteni mégis autókra, utazásokra, telefonra, bútorokra és számtalan egyéb hasznos holmira. De hátralévő életemben felcsúti pályagondnok legyek, ha nem volt minden fillér indokolt! Hegedűs Zsuzsa mégsem járhat Skodával napocsibét osztani sofőr nélkül, hogy nézne az ki. Sokkal jobban veszi ki magát a szegények között is a sofőrös Audiból mosolyogva integető jótevő.

Nem vádolhattok részrehajlással sem. Igazságosan, sok tízmillióval tolom a két Libling Intézet, a Századvég és a Nézőpont szekerét is ahogy erőmből telik. Mit gondoltok, géfodorgábor különben írna olyan veribig megfejtéseket, hogy az IMF és az MSZP ilyenek?...
profon
@Rézangyal: Szerintem nem mindent érdemes bemásolni ! Mire végigolvasom, elfelejtem az elejét :) Kérlek "zanzásits" !
Rézangyal
FOLYTATÁÁÁÁS : 8-))))
Frászt írna! Ingyen? Ingyen azt sem írná le, hogy olyanok, ne vicceljetek már! Ha ez nem elég elárulom, Mráz Ágoston nézőpontja sem lenne tele hurráoptimista jelentésekkel havi harminc millió nélkül. Ilyen napi szükségletek viharában meg ne rendelgessenek a tanárok holmi konyakot, ahogy Giró-Szász Bandika, általános alkoholügyi szóvivő és rendkívüli VSOP nagykövet is megmondta.

Tessék tudomásul venni, nekünk a szükségleteink mellett a pedagógusok életpályamodelljére nem telik. Pedagógus napra majd 40 ezres pakkot meg adócsokrot kapnak, örülni annak kell amit nyújtani tudunk. Ha ez megszorítás, akkor annak. Elvégre a Füstbement Terveket nem ők írják, a feritélt nem ők álmodják, és még egy Közgép - A NER legbravúrosabb közbeszerzései című kódexszel vagy valami egyéb, szolidan jelképes ajándékkal sem kedveskedtek a születésnapomon. Mindig csak ez az elégedetlenkedés, hogy az oktatási törvényeket egy őskommer félbolond írta, hogy az iskolaigazgatóknak kinevezett új helytartók menjenek a francba. Tartsunk már valami sorrendet, jóvan?! Ők csak a jövő nemzedékéért felelnek, az meg a legegyszerűbb tanáraggyal is felfogható, hogy belőlük választópolgár többnyire csak a ciklus után lesz. Ilyen messze meg érthető okokból nem gondolunk, képzőiket nem dotáljuk, vili?

Hallom ám, hogy a kötelező regisztrációt sem értitek, és 80% az elutasítottsága köztetek. Ezért nem szavaztatok rám mostanában? Ezért?? Nem értitek, hogy ez a demokrácia kiszélesítése? Nem értitek, hogy ez értetek van? Nem értitek, hogy Salamon László képviselő nem öncélú heccelésből indítványozta, hogy ti, határon belül élő adófizető választók a határon túliakkal ellentétben levélben egyáltalán ne regisztrálhassatok, hanem a testi és szellemi egészségetek érdekében kényszerítene személyes zarándoklatra? 200 ezer határon túli szavazó regisztrálhat levélben, 8 millió hazai választó meg nem. Hol itt az egyenlőtlenség? Mit kell hőbörögni, hogy a KDNP egy képviselője sem vett részt a regisztrációs...
Rézangyal
@profon: Bocs, de ez így, egészben tökéletes!
Rézangyal
Mit kell hőbörögni, hogy a KDNP egy képviselője sem vett részt a regisztrációs törvény parlamenti vitáján? Hogy a Jóisten megfeszítve kíntornázó, szomorú szemű édesgyereke tekintsen le rátok a felcsúti golgotáról, hát nem mindegy? Nincs már mit vitatkozni azon amit én egyszer eldöntöttem. Én pedig be vagyok tojva tőletek, az utóbbi két hétben tanúsított magatartásotokkal is csak a félelmeimet, elkeseredettségemet növeltétek annak ellenére, hogy tudjátok mennyire utálok kicsinek, bénának és legyőzhetőnek látszani.

Hogy szűzmariska fosson homlokon titeket narancsmaggal, szeressetek már egy kicsit
Tetszik · · Megosztás · 4 órája
zabhegyező
@nmaria: Keresd csak vissza a nemzebiztonsági ülésen mit is mondott a fideszes képviselő?
"Miért nem használt a rendőrség éles fegyvert?"

Én rühellem az összes pártot, tehát szerelmetes Viktorod is, de a tényeket szeretem.
zabhegyező
@Rézangyal: Kimehetett cselédnek és a fizetésének csak kis részét kell a pártkasszába adni! :)
overdose
@nmaria: Nagyon biztos vagy a dolgokban még egy nyalóka! 500ft-ért!
nmaria
@Rézangyal: Nem találok, mivel a magánnyugdíj pénztárba való gyűjtögetés nem volt helyén való, az orvosokat, sem másokat nem üldöztek el, elmentek, mert kint többet keresnek, jóval többet. A módszeres ki irtás egy kissé durva megállapítás tőled, sok a rokkant e hazában, mellette meg dolgozik, ha tud dolgozni, akkor miért rokkant vajon valaki is. Nem tudok róla, hogy nyílt rablás lenne, ez egyszerűen sokkoló kijelentés tőled. Az oktatást még a liberális böszme Magyar Bálint tette tönkre, amit elég nehéz és sok időbe telik helyre hozni, a cigányokat meg főleg a te pártod rontotta el, nem a Fidesz. A külhoni magyarokat meg mennyivel és hogyan támogatják, én nem tudom, de gondolom te is a Népszabadságban olvastál róla. Egyébként a "szemétdomb" Téged minősít.
zabhegyező
@nmaria: Az bírálhatja a hazai viszonyokat aki itt melózik itt adózik!
Külföldiek cselédje meg ne nagyon ossza azt az észt ami amúgy neki is kevés van.
Dr. Felipe
Akkor valószínű lesznek összecsapások is. Lehet hogy a fideSS nek ismét be kell vetni az I. fideSS fülkeforradalmi harckocsizó dandárt is, melyre már volt példa.
nmaria
@zabhegyező: Bíráltam a kormányt talán?- egyébként aki külföldön dolgozik, zömében itthon költi el a pénzt, és fizet a 27 %- os Áfát, esetleg az nem adó?
Cseléd vagy te, én nem, az észről meg inkább nem nyilatkoznék, hogy neked mennyi van.
profon
@nmaria: A munka sehol sem szégyen ! Nem az számít ,hogy az ember hol dolgozik csak az hogy becsülettel teszi-e. Én sem szeretném ha a szomszédom mondaná meg mire költsem a fizetésem és szerintem te is így vagy ezzel !
nmaria
@profon: Mivel nincs munkahelyem, nem kell szégyellnem a munkát:):):)
marlin
Részlet!!
"A Kerényi-féle nemzeti könyvtár 100 kötetére több támogatás jut, mint az egész könyvszakmának.
Az élettársi viszonyban a felek nem éreznek egymás iránt felelősséget.
A családon belüli erőszak nem családon belüli-, hanem életközösségben vagy háztartásban való erőszak.
Folyamatosan rombolják a demokráciát, a regisztrációval elveszik a választójogomat.
A Sapientiának adnak (adjanak) 4 milliárd (sic!) forintot, miközben mindenhonnan vonják el a pénzt, a felsőoktatásból, ahol a hírek szerint jövőre csak fizetős közgazdász és jogász képzés lesz.
A tanároknak meg beintettek, coki nektek.
Az egészségügyben évek óta semmi nem történik, csak szájtépés.
Focidrukkerek és családtagjaik irányítják az országot.
Bevezetik a segélyplafont, Hegedűs Zsuzsa semmire sem jó alapítványa mégis irtóztató pénzeket kap, ő meg szolgálati bazi nagy Audit, sofőrrel, pazar fizetéssel.
Faszkodnak az utcanevekkel, értelmetlenül.
Irányított közvéleményt kutatnak csillagászati összegekért.
Kamu tanulmányokat, fércműveket gyártunk kormányzati megrendelésre, elképesztő pénzékért.
Reklámozunk.
Sorra nőnek ki a földből a mindenféle turul-, Wass-, ősmagyar szobrok, jobbos, rosszabb esetben náci papok emlékművei emelkednek.
Elmebeteg kiskirályok uralkodnak a polgármesteri székekben országszerte -megtehetnek és meg is tesznek mindent.
Átírják az irodalmi- és a filozófiai kánont kormányzati szóra.
Úgy terjed a rasszizmus és az antiszemitizmus, mint a fekete lepra, felfal mindent.
A hajléktalan nem ember. A szegény ember sem ember.
Ne mi nyerjük a legtöbbet -mi nyerjük a legtöbbet.
Lenyúlnak mindet, földet, pályázatot, a helyekre a sajátjaik ülnek.
Lenyúlják a reményt, ömlenek az emberek az országból.
Mi nem hazudunk -hazudunk, mint az állat, és nem szégyelljük magunkat.
Ha tetszik, katasztrófa jogcímén az önkormányzat behívhat dolgozni, ahol köteles vagyok megjelenni, mert jön a bünti.
Mindenhol regisztrálva vagyok, mindenki fél.
Kultúrkampf van, stadionok lesznek.
A társadalom...
marlin
Mindenhol regisztrálva vagyok, mindenki fél.
Kultúrkampf van, stadionok lesznek.
A társadalom katasztrofális helyzetben van, nincs aki feloldozza, a széljobb lesz a mentsvára. Különben is: utálunk mindenkit, akit csak lehet, legyen az IMF, EU, a cigányok vagy éppen a zsidók, akárki, tökmindegy.
"Jelentkezem, államtitkár úr! Jelentem, hogy..." -Illés Zoltán környezetvédelmi mitugrásznak.
QQCSI
@zabhegyező: Ne fesd az ördögöt a falra!
entero
@nmaria: Akik most a Fidesz ellen lázadnak, és tényleg elhiszik hogy vesztettek a szavazóbázisukból, majd meg fognak még lepődni mekkorát tévedtek.
adolfh
@Rézangyal: te fiam egyszerűen egy tudatlan hűlye vagy!!!ne vard a taknyod,mert alapjjaiban hibás az ookfejtésed!!először barátom 45-ben kurták el az országot, majd 56-ban rohadtul, és 89-ben az mdf. aztán vissza engedték a retek komcsikat, akik szét kurták az egész országot,és ezt megfejelve még 1982-ben, eladták az országot az imf-nek!ugye mert a komunizmust az imf pénzerlte!!na szoval egy rablo társaság uitán egy szét kurt oprszágbol mit lehet 2 év alatt csinálni, hogy minden ingyen élőnek jo legyen???a rokkantak 45 %-a egészséges barátom!!!Gyurcsány és Bajnai bűnei az egész lapon sem férnének el!Gyurcsány elvtelen figura, mindig oda állt ahová az érdekei diktálták. volt már kommunista, volt már szocialista, volt már liberális és jelenleg burzsoá nagytőkés aki kivétel nélkül az összes cégét a dolgozó néptől szerezte meg úgy, h ő volt maga a felszámoló is. volt már adócsaló, volt már buziparádé felvezető, volt már zsinagógában ájtatos manó. két kormánya volt úgy, h közben a választási ígéreteiből egy szót sem hajtott végre, viszont tönkretette, elhiteltelenítette az mszp-t.volt már éhezőket lefasisztázó, szemkilövető, antiszemitázó miközben zsidóktól lopott villában lakik és adómentes fittelína medencében úszkál. 14000 milliárd forinttal növelte az államadósságot úgy, h nem tudott vele elszámolni. Bajnai nem is erőltette az elszámoltatást amikor lelépett. az ország fizetésképtelensége és az IMF gyámság köthető a nevéhez. 16 állami cég és két kormányüdülő tünt el a kezei között. - Bajnai ? Bajnai az IMF gyámság miniszterelnöke. valójában nem vezette az országot. kiszolgálta az IMF et és kész. cserébe hazavitte a MÁV és a Posta székházát. HajdúBÉT- Wallis Rt. 36 öngyilkosságba menekült gazdának 1400 millió forintjával máig adós, 4200 millió forintot költött el az IMF hitelből, Kókával megcsinálták a nagy lehúzás Dataplex offshore balhét amit máig bogoznak adószakértők, megvezette, hamis illúziókkal áltatta a 3 millió devizahitelest akik alaposan meg lettek szivatva a...
honeykiss
Vnmaria: 20.29...ti csak ezt tudjátok szajkózni...benne voltatok ti is jócskán a múltban...
marlin
@adolfh: Ezt a sok ökörséget neked betanították??
És miért mocskolódsz??
a Pepita
@Dr. Felipe: A Húgyos Dandár készülődik erősen...Éretlen szilvát esznek és murcit isznak hozzá, hogy legyen elég "muníció"...:))
a Pepita
@Rézangyal: Sokkal egyszerűbb ha belinkeled a cikket aki akarja elolvassa, aki nem az nem...A forrást is illik megjelölni...
varanus.blog.hu/2012/10/08/orban_miert_nem_szerettek
a Pepita
Annál is inkább, hogy ne fosszuk meg ettől a képtől az olvasókat...Szintén Fábius...
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/selmeczi%20gabriella2.jpg
nyanya001
Akik 1982-ben szétq... k az országot, azok most mind a Fideszben lapítanak
Orbán hátsóját tisztítják szorgalmasan, ők az álkomcsik !
overdose
A 24-évben a fityesz is benne volt :.van, ő folytatja a rablást saját zsebükre , 2013-ban 200 milla béremelés maguknak, a népet szivatja az adósság árán.Nem mi okoztuk ,ha ők spórólnának akkor nem kurnának mindent el . ,hanem józan ésszel kormányoznának, nem minden baromságra szórni az adózók pénzét.,sajátjuként kezelni!23-án lesz buli és legyen végre vége ennek a rablásnak ,óvódások osztják a süket dumájukat ,holnap már gyertyát fognak tartani az ágyunk mellett!
silber13
@sziráki ágnes: megcsodáljuk agyament atamánunk idegbajának újabb jeleit, mikor jobb kezével vadul markolgatja, rángatja másik kezének kinyújtott hüvelykujját. Mindezt beszéd közben. Minapjában fénykép is készült erről, látható volt a propelleren.
silber13
@marlin 14:35 :Hagyd rá erre a valamikori kis kefebajszosnak a szánalmas utánzójára...
Csizmás Kond
@Rézangyal: Szerinted minden olyan ember aki magáénak érzi a Turul legendát az szarházi ?
KöBüKi
@adolfh: Föld terhe buta állat vagy,remélem négykézláb röfögsz a disznóólban az orbánccal együtt.!Szemeden narancsköd,agyhelyeden káposztalé,de az is poshadt.!
Klinikai eset vagy ráadásul oly mértékben idült,hogy az injekció is kár beléd.!Kötél,és kész.!
Apád jobb lett volna ha kisszéket csinál helyetted,anyád pedig ott is sir ahol senki nem látja.!Jobb lett volna mindenkinek ha beleszorul a fejed,legalább míg megfulladsz.!!!
Rézangyal
@a Pepita: 14.58-ra

Belinkeltem volna, de a Facebook üzenőfalamra volt bemásolva, link nélkül. Nem tudtam, honnan lett másolva, de nagyon tetszett, azért kezdtem bemásolni ide. Egyébként nem tettem volna.
Rézangyal
@Csizmás Kond: Gőzöm nincs miről hadoválsz. Ne strapáld magad, nem is érdekel.
nahát
Mivan bal-gák, nem tetszik adolfh írása? Az emberek többsége is így látja, ezért bukott akkorát a mssp!!!
a Pepita
@Rézangyal: Ebben a stílusban Fabius ír a Varánuszon, én is nagyon csípem...:))
Csizmás Kond
@Rézangyal: Tudom, hogy nem érdekel csak a tegnap, 20:41 -kor bemásolt szövegben szerepel ez a kijelentés, és gondoltam azonosulsz vele.
marlin
Kedves Sötétoldal!!
Miért az ellenzéket szidjátok, ahelyett, hogy az Orr bánt dicsérnétek??
És azt is hátrálva, feltartott kézzel?? Miért nem készültök a 23-a ünneplésére??
A vesztet érzitek, vagy kevés a napidíj, amit a Fidesz beígért?? :))
Rézangyal
@Csizmás Kond: Az, hogy valamin jót nevetek, még nem jelenti azt ,hogy mindenben egyet is értek.
gergely
ez még mer beszédet mondani tömegek előtt?
KöBüKi
@nahát: Adolfh egy bunkó,akár kezet is foghattok és mindjárt be is nyalhattok egymásnak.!Szeretném látni letört képeteket,amikor törpecsásszarotok veszit!És nem kicsit,nagyon.!!!@entero: Tévedsz,és keserü lesz az ébredés.!!!
KöBüKi
Legalább fel tudjuk mérni a birkák változásának arányát.Amennyiben nem hoznak bértapsolókat Lengyelországból.!
És majd felcsendül: - ÉLJEN RÁKOSI,ÉLJEN RÁKOSI VIKTOR!!!
sza
@silber13: Ezek az elmebaj első jelei? :-)
zabhegyező
@zabhegyező: Eredetileg pedagógus voltam!
Nyelveket beszélek, szabadidőmben szakfordítok az OFFI-nak.
Jelenleg sofőrként dolgozom, mert belefáradtam abba a cirkuszba ami a pedagógusokkal történik 23 éve.
Se béremelés sem pedagógiai lehetőség, se fix melóhely csak szerződés szeptembertől júniusig, stb.
Esze meg kislányom a tyúknak van, azért tyúkeszű:)
És te mivel foglalkozol?
silber13
@sziráki ágnes: Nem vagyok teljesen biztos benne Ági, de gyanítom, ez már nem az első. Mostanában annyit szöveglik, kinyilatkoz, éleslát, jövendöl, etc. hogy egymaga kitesz legalább egy darab Cicerot és egy darab Demoszthenészt. Azért lásd be, ez nem semmi teljesítmény!!
sza
@silber13: Az előre látása kissé elferdülni látszik! A látása meg csőlátás! Ha belenéz egy görbe kályhacsőbe onnan is kilát... , Erdélybe. ! :-)
silber13
@zabhegyező: Kérlek, @nmaria esetében tartózkodj a " rühellem " kifejezéstől mert nagy a valószínűsége annak, hogy Mariskánknak gőze sincs Babits nyelvezetéről. :-)))))
kukac50
Pintér Sándor biztosítja a helyszínt meg a terror elhárító csoport. Anélkül ki sem merne menni az utcára.
sza
@nmaria: Nekem is van itthon egy kotlósom 17 kiscsirkéje lett! Te is ilyen hasznos vagy?
zabhegyező
@silber13: Köszönöm az infót:)
Eszembe jutottak Goethe szavai Faust első felvonásából.
Azt hiszem ő is arra a gyógymódra szorul amit Mefisztó ajánl...
Január
Az, hogy Pokorni az ünnep előtt 2 és fél héttel nem tud konkrétumokat közölni az kormány ünnepléséről sok mindent elmond a nagy ünnepi készülődésről...
1956 eszmeisége fényévnyi távolságra áll a Fidesztől, most is csak a támogatottságukat akarják majd demonstrálni, mint tették azt az év elején.
Igazsagoszto
Lgefeljebb a Fidesz polipot:
függésben lévő államigazgatási dolgozókat, állami cégek dolgozóit, aztán oligarchákat és dolgozóikat (gondolom a pl. Videotonban, Közgépnél, MVM, ...stb. rossz szemmel nézik ha valaki nem Fideszes és nem megy el...) Ingyen busz és sör is lesz...
Ezért kell a hatalom központosítás minden területen a Fidesznek...
Nem leszünk gyarmat -ja inkább a Fidesz gyarmata legyünk, az sokkal jobb (a Fidesznek).
nmaria
@sziráki ágnes: A műveltséged határtalan!
sza
@nmaria: Nekem mondod? Nem érted a viccet, Olyan vagy mint Entero, de ő legalább érteni akarja! Ha megsértettelek bocs...
nmaria
@sziráki ágnes: Még késsel sem lehet megsérteni:)
sza
@nmaria: késsel nem rohangálok... :-)
overdose
Jönnek a Románok,Lengyelek, Orbánnak már magyar nem nagyon fog tapsolni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.