Kísérleti roma projektek indulnak Magyarországon a kormány, a Német Szintik és Romák Központi Tanácsa, az Európai Népcsoportok Föderális Uniója (FUEN) és a német Robert Bosch Alapítvány összefogásával - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az MTI-nek szerdán Berlinben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@profon: Nagyon rendes lehet az alkalmazottad, az a Csaba gyerek,
nem is ő az egyetlen, szerencsére. Én is ismerek néhányat,
de a Hollósi nem tipikus roma név. Vegyes házasságból származhat a csávó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Palásti Gizella: Persze, csakis a pártok. Bezzeg amikor még mind dolgoztak! Ugyan kérem, hagyjuk már ezt a maszlagot. Hülyeség. Ugyanolyan szemtelenek, hülyék voltak az "átkosban" is, mint ma. Kergessünk ábrándokat, hogy az iskola, munkahely mindent megold. Akkor sem oldott meg, most sem. Szartak a tanulásra, mindenre. Most is szarnak rá.
Palásti Gizella
Szerintem meg igenis minden eddigi kormány felelős,mert nagyon sok olyan támogatást kaptak amit Magyar családok nem.Valamiért valamit sosem vártak el .Pedig kellett volna,még akkor mikor volt lehetőségük dolgozni.A kulturálatlan viselkedésükért sosem alkalmaztak szankciókat.Néhány hónap tényleges kényszermunka után meggondolta volna mit lehet mit nem.
Palásti Gizella
Az esély egyenlőséget igen is biztosítani kellett volna,ez helyett rászoktatták őket a segélyekre,és ők ezt természetesnek is vették.
Mobil123
@Palásti Gizella: Ez íg yigaz, és sajnos ez már a Kádár -renszerben is meg volt, és azóta is megvan, és lesz is.(sajnos!!) Addig a Magyar családok meg csusznak egyre mélyebre és lesz@rják őket.
gergely
@profon: Te!Ha a cigányokat szidjuk,nem mindegyikre gondolunk ám.
Bár én szerintem jobb és olcsóbb programot tudnék kínálni.:))
A normálisakkal semmi bajunk de a bűnözőkkel börtönbe!
sza
Valahogy úgy nem lehetne megoldani hogy azok akik már eddig kaptak és visszaéltek vele ne kaphassanak többet? Azok között kellene keresgélni akik akarnak dolgozni! Ha megállja a helyét a munkában akkor ugyanolyan jogai legyenek mint másnak! De könyörgöm a 90 % csak élősködik , meg szaporítja a szegények táborát és több joga van mint annak aki dolgozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok