Milla: Nem elég az "Orbán, takarodj! " - Juhász Péter szerint évekig ment a "Gyurcsány, takarodj! ", de az Orbán-rezsim sem lett jobb az elődjénél, ezért ennél többre van szükség. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szerint az, aki részt vesz a Milla október 23-i rendezvényén, biodíszlet, de már a volt miniszterelnök pártjában tevékenykedők sem gondolják ezt – jelentette ki Juhász Péter, a Milla szervezője az M1 Ma reggel című műsorában. Mint mondta: beszélt több aktivistájukkal, akik azt szervezték, hogyan jönnek Budapestre a Milla tüntetésére. „Nem gondolom, hogy Gyurcsány Ferenc politikai súlya jelen pillanatban akkora lenne, hogy róla kellene beszélni. Mi igazán nem Gyurcsány Ferenccel, hanem az Orbán-kormány politikájával szemben gyűlünk össze, a politikai elitváltásért” – szögezte le.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
@entero: Érdekes , hogy az utóbbi időben egyetértek azzal amit írsz. Mindenki a saját sikerének a kovácsa.
kopeba
Az igaz , hogy az elmúlt 22 évben pocsék kormányok irányították az országot , főleg a néhai Antall József , aki minden volt csak nem felelős politikus a bandájával együtt, de akinek van esze az minden rendszerben ki tudja használni a lehetőségeket.
Carpediem
@bundi: A kormányfő kijelentette: "vért, verejtéket izzadva és lassabban, mint ahogy mindannyian szeretnénk, de haladunk előre, és építjük fel azt a gazdaságot, amelytől én rövid időn belül látványos sikereket várok".
Akkor mesélje már el valaki azt, hogy "vért, verejtéket izzadva" ki éli meg ezt a nyomort, ha nem a nép??? Valamint, hogy ki a lóvalaga építi fel a gazdaságot, ha folyamatosan több 10000 ember kerül az utcára??? Vazze eke és ló nélkül a szántás nem megy!!!
csikknorisz
@entero: "ellenzéki gyűlölködő" :) Bezzeg a másik csapat jobb volt nyócév alatt:) Rohadt az egész narancsosszegfűs fidemeszpé, akik lassan 20 éve vannak hatalmon. Pártérdek mindenek felett, a többi le van szarva. Adjunk nekik még vagy 50 évet, majd Meseházi meg Gyurbán felvirágoztatja az országot.
entero
@sport50: Nincs ebben semmi szégyellnivaló. A tőke és a szakértelem ha párosul ott nagy dolgokat lehet véghez vinni. Egyik sem ér sokat a másik nélkül. Ne keverd a tisztességes értékteremtő munkát a tisztességtelennel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.