Csaknem 18 ezer felszámolási eljárás indult az idén az első kilenc hónapban; ez havonta átlagosan 2000 új felszámolást jelent, 22 százalékkal többet, mint az előző év első három negyedévében - közölte az Opten céginformációs szolgáltató szerdán az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Kérem tisztelettel, ne tessenek hőbörgni...hisz ímé beindult, a projekt, és lészen újabb egymillió munkahely, persze mínuszban! Na de kicsire nem adunk...a lényeg, hogy ezerrel hasít a gyorsnaszád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
majd jön az azeri-magyar-szíjjártó-orbán-közgép-simicska-stb.!!!őket biztos nem érinti!!!őket védik meg csak ezt nem írták le a programban.
X-ray
Bennünket is érint a cégfelszámolás sajnos.
szaboria1
@X-ray: Ez a szomorú és ha netán már elmúlt valaki 40 akkor egyre nehezebben sikerül elhelyezkedni.
Feraj49
OV.szerint oly sikeres a Magyar gazdaság,hogy minket irigyel Európa ! Lehet,hogy a birka türelmünket irigylik?
X-ray
@szaboria1: Nem baj, majd lelécelünk mi is Magyarországról. Eszünk és tehetségünk van, külföldön ennyi bőven elég.
Itt maradnak a nyugdíjasok, a gyerekek, és a közszférában dolgozók. Csak azt nem tudom, hogyha a termelőerő elmegy, miből fizetik majd a nyugdíjakat, a családi pótlékot, a rendőrök, katonák, bv dolgozók, tanárok, orvosok bérét???
Feraj49
@X-ray: nem érdekli őket mennyi ember,mekkora bérből fog megélni!Nekik meg lesz a "megfelelő" jövedelmük,ha másból nem az ellopott birtokaikból! De addig is jutalmazgatják egymást. Olvashatod " Milliós jutalmak az állami fejeseknek".Az ÚNIÓ,meg az IMF meg "ad segélyt",ha már így felszámolták az ország gazdaságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.