A kormány elkötelezett a társadalombiztosítási rendszer teljes szétverése mellett - állítja Korózs Lajos, az MSZP szakpolitikusa. Orbán Viktor még az alaptörvényből is száműzte a "társadalombiztosítás" kifejezést, miközben hagyják elinflálódni a nyugdíjakat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
"Nem csökkentjük a nyugdíjakat" - helyett a cselekedetével éppen az ellenkezőt tette a kormány. Ez pedig Korózs Lajos álláspontját igazolja, hogy szétverik a teljes társadalombiztosítási rendszert. Az 50-es években született korosztály éppen nyugdíjba menne, ha megengednék nekik 40-45 év szolgálati idő után. Munkaügyi bírósági perek tömege várható, mivel érdekes módon a 70-80-as években volt aki kettős jogviszonyban dolgozott,/pl. 6-15 óráig és azután 16-22 óráig és két munkahelyen is !/ de beszámítani nem akarják ezt a részére, mert a fiatal bíráknak és a Nyugdíjbiztosító fiatal illetékeseinek fogalmuk sincs, hogy ilyen létezett, sőt akkor még szombaton is dolgoztunk, de ezt a nyugdíjba menetelkor már a Nyugdíjbiztosító elfelejti !!! Jó lenne, ha végre már utána néznének a dolgoknak, mert eddig nem nagyon tették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok