A rácsos ablakok mögött ütötték a betegeket – állítják a szemtanúk. Az elmúlt két évben a szomszédok többször hallottak jajgatást az intézményből, de nem beszéltek róla.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az alkalmatlan ápolók tesznek ilyent. Kiskunhalason is ez történt Fideszes képviselő segítségét kérték,de az a füle botját sem mozgatta.Akik feltárták a verés tényét azok meg minden féle idióta kurvák voltak az igazgató szerint,amiért ki mertek állni a beteg emberek védelmében. A nyomózást a Fidesz képviselők ugyancsak befolyásolták,hogy ne derüljön ki az igazság. Az igazgató tüntetést szervezett városi felvonulást a betegverők oldalán.
több mint két éve van az ügy a bíróságon eredménytelenül,politikai nyomásra.
Az igazgatót további 5 évre kinevezték,nem pályáztatták. A jelentő családjánál történt autók robbantása után lemondatták de jelenleg is az intézetben dolgozik,úgy mint a betegverők is. Aki a Kiskunhalas Netrefel! blogot működteti azt bizony kirúgták,mert védelmébe merte venni a jelentőket és legfőképpen a beteg emberek megverésével megerőszakolásával nem értett egyet. Még esélye sincs Kiskunhalason elhelyezkedni ez miatt. 22800 forintos munkanélküli segélyből és a férje 16ezer forintos rokkantsági támogatásából tengődnek. Igazgatónak pályázott mert iskolai végzettsége megvan.
Igaz mások is pályáztak 3 pályázat jó is volt csak nem lehettek igazgatók mert a BKMÖ Fidesznek a bukását jelentette volna ha rendes elszámoltatással vették volna át az intézetet. Most kinevezéssel van egy igazgató de a pályáztatások a Fidesznél egy nagy
O.Olyan mint a Fidesz!
Dr plágium
Sajnos vannak ilyen szélsőséges esetek is. A felügyelet nem működik megfelelően, az osztályokra le sem érnek, megrekednek az igazgatói irodában. Nagy az összefonódás, kéz-kezet mos. Pedig tudomásul kellene venni, a fogyatékos, beteg embereknek is joguk van méltósággal élni az életüket.
honeykiss
@Dr plágium: milyen igaz amit írtál, csak ahhoz némelyik embernek el kellene tudni fogadnia a másságot és nem kihasználni és visszaélni vele.
Dr plágium
@honeykiss: Nálunk ez még nagyon gyerekcipőben jár. Látszik ez abból is, hogy a kormányok szarnak a szociális szférára. Az ott dolgozókat semmibe veszik, 12 éve nem kaptak béremelést és még sorolhatnám. Az ellátottak lassan már éheznek, nincs rendes ruhájuk (ez mondjuk a hozzátartozókon, gondnokokon is múlik), szóval nagyon szar a helyzet a dolgozók és ellátottak számára is.
Dr plágium
Azt pedig kifelejtettem, hogy jövőre az államosítás után kb. félévig tudnak működni, hogy utána mi lesz ki tudja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.