Legalábbis azoknak, akik sokat fogyasztanak belőle. A lakossági fogyasztók felső 6 százaléka számára 18-26 százalékkal drágul januártól a gáz - mondta Holoda Attila energiaügyért felelős helyettes államtitkár a Népszabadságnak. Jó hír viszont, hogy a többség, 94 százalék számára nem változik az ár, sőt a legkevesebbet fogyasztók tarifája még csökkenhet is.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
aztán a nagyfogyasztók akik valami terméket állítanak elő szépen emelik annak az árát,mert ugye mindent mi fizetünk meg!!!
kedwes
Egyáltalán nem változik az ára annak, aki nem használja! Bravó!
Csizmás Kond
Lőtt a zsidó Gázára, meg is nőtt a gáz ára.
...igaz, hogy mástól plagizáltam ...:)
Bástya Elvtárs
Köszi, hogy szóltok, veszek még tüzifát!
sport50
aztán a nagyfogyasztók akik valami terméket állítanak elő szépen emelik annak az árát,mert ugye mindent mi fizetünk meg!!!
szaboria1
Mennyire át lettek verve a vidéki emberek ne fűtsenek szénnel, fával mert a gáz olcsóbb. Csak a mi példánk: Víz melegítés, főzés, fűtés, nem oldható meg 1200 köbméter alatt/év.Évi 1500-1600 között mozog és ráadásul ilyen kor a nappali fűtését fa tüzeléssel oldjuk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.