A kormány nem ortodox gazdaságpolitikája dilettáns, csak hülye megoldások jönnek ki belőle – ezt Mesterházy Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Én kinézem Matolcsyból, hogy nem hazudik, hanem van annyira hülye, hogy el is hiszi, amit mond. Meseházi Jackóból szintén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@batukán: Az volna az igazi kicseszés nekik, ha nyernének. Igaz volna azonnal az utolsó mondatod vége!
marlin
Mesterházy: Matolcsy György hazudik

Igen!! És??
batukán
@töky: Csak abban tudok reménykedni, hogy tanultak a hibákból a régi pártok. Tudod, kiirthatatlan emberi tulajdonság a pénzimádat , aki a közelébe kerül, azokat elvarázsolja és már semmi más nem érdekli csak az, hogy minél többet tudjon megszerezni más kárára. A törvénnyel van a baj. Magukra nézve nem hoznak olyan törvényt, amelyik a kezük levágásával járna ha nem tudja igazolni, miből a hirtelen gazdagság. Meg egyik sem fogja nagydobra verni ki mennyit menekített ki az országból, mert Manus manum lavat ...és ez így megy, míg világ a világ...szóval:egyik sem jobb a deákné vásznánál. Szerintem ezektől csak jobb jöhet, ezek tényleg történelmet írtak, remélem 2014-ben a szabadesés nagy élményét fogják átélni!
kedwes
Egy kis emlék: Ha jól emlékszem a Washington Post oldalán jelent meg, amikor kirobbant a az öszödi botrány.
- Mikor nem hazudik egy politikus?
- Amíg meg nem szólal!
Azt gondolom, nagy különbség nincsen!
csikknorisz
Én kinézem Matolcsyból, hogy nem hazudik, hanem van annyira hülye, hogy el is hiszi, amit mond. Meseházi Jackóból szintén.
Don Quijote
Igen tudjuk...és elég régóta...meg érezzük is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.