A békemenet egyik szervezője szerint az október 23-ai rendezvény azt üzeni a világnak és a pénzhatalmaknak, hogy a magyar nép nem tűri az adósrabszolgaságot, miként korábban sem tűrte; Csizmadia László csütörtökön sajtótájékoztatón azt is mondta, hogy a békemenetre pártállástól függetlenül várnak minden magyar embert. Bencsik András, a Demokrata újság főszerkesztője azt hangoztatta, annyi békemenetet szerveznek még, amennyire szükség lesz annak érdekében, hogy megvédjék Magyarország függetlenségét, és hogy nyilvánvalóvá tegyék, ragaszkodnak a 2010-es választáson kifejezett érvényes népakarathoz. Fritz Tamás, a CÖF másik alapítója azt hangoztatta, azért kell újra békemenet, mert a januári "félmilliós, elsöprő erejű" rendezvény óta sem szűnt meg a nemzetközi támadássorozat a kormány és az ország ellen. Közölte, az akkori békemenet megmentette az Orbán-kormányt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Röhög a vakbelem. Vigyetek pár pulikutyát is nehogy szétszaladjon a birkanyáj!!! :D:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
"annyi békemenetet szerveznek még, amennyire szükség lesz" Nem inkább annyit, amennyire fussa a pénzből? Egyébként nem furcsa, hogy a magyarok függetlenségét idegen banderiálisok védik?
Pálinkafőző Rézüst
@vörösfuvalat: így megy ez orbánisztánban...
overdose
Nem kell félni ott lesz a TEK: mert be van sz@rva! ha már külföldről kell a diákokat áthozni az szégyen!
kedwes
Békemenet? Kikkel? Kikért? Miért? Mennyiért?
sport50
most mennyiért jönnek a lengyelek,románok???csak azt kell védeni akinek félnivalója van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.