A mostani EU-csúcsnak Orbán Viktor szerint az volt a célja, hogy a tagországok vezetői világossá tegyék: komolyan gondolják, amit idén nyáron meghirdettek, vagyis azt, hogy az eurózóna megmentése érdekében teljes - banki, költségvetési, politikai - integrációra van szükség. Arról is beszélt, hogy nem elég Brüsszelnek a két Matolcsy csomag. "Azt kérjük az Európai Uniótól, mondja meg, hogy mennyi hiányzik. És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni" - közölte a miniszterelnök, aki meg is nevezte azokat a forrásokat, ahonnan ezt elő fogják teremteni. "Bankadót emelünk, közművagyonadót emelünk, energiaadót emelünk, az online szerencsejáték adóztatását pedig bevezetjük" - mondta, hozzátéve, hogy szerinte "csak kicsi korrekcióra lesz szükség".

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
És akármennyit mond, azt mi elő fogjuk teremteni"

-Annyira népszerű vagy !
coyote3
Elképzelem Bayer Munkásőr Zsótit, am,int 23-án ezzel a transzparenssel vonul fel. "Akármennyit is kértek mi előteremtjük gyarmatosítók!!!"
Dr.luigilongo60
@coyote3: A munkásőr csákó az nem a Bencsik András ettárs vót?
Pilóta
Ezeknek a szemeteknek semmi sem lesz elég! Ezek mindent akarnak, az utolsó szögig!
Pír Rosszka
@Pilóta: Mondom hogy meleg , a kuszaszemmel egyetembe.
coyote3
@Dr.luigilongo60: Ha jók az infóim, akkor a népszabi elött a munkásőr című újságnál volt főszerkesztő. Ha rosszul tudom javíts ki. A jó pap is holtig tanul. Hát még az olyan rossz, mint én :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.