A bankoknak is részt kell vállalniuk a közös terhekből – jelentette ki Orbán Viktor a Hír Televíziónak a legutóbbi egyenlegjavító program kapcsán az uniós csúcsot követően. A miniszterelnök még Brüsszelben azt mondta: pontos számokat várnak az uniótól, amelyek betartásával kikerülhetünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Az Európai Bizottság hamarosan megszüntetheti a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárást – jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben. A magyar miniszterelnök szerint a kormány 2013-ra mindenképpen előteremti a hiányzó összeget, ha az Európai Unió pontosan meghatározza annak nagyságát. A túlzottdeficit-eljárás nyolc éve tart hazánk ellen, de a miniszterelnök szerint Magyarország nem kér kedvezményt, hanem teljesíti a feltételeket. Ehhez csak azt kellene tudni végre, hogy mi a feltétel. A miniszterelnök Brüsszelben úgy fogalmazott: azt kérik az Európai Uniótól, hogy mondja meg, hogy még mennyi hiányzik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Ebben van igazsága...csakhogy most meg ránk szabadítja őket, úgy tesz, mintha ellenük lenne, közben ellenünk van...
Pilóta
A bankok nem tettek eleget annak a szerződési feltételnek, amit a Kormánnyal kötöttek, hogy növelik a hitelkibocsátásokat Mo-n. Ezen feltétel esetében mérsékelte volna a Kormány a bankok adóját!
Erre sem voltak hajlandóak!
Holott, a szerződési feltétel szerint a bankok, a bankadóból leírhatták volna a kibocsátott hitelösszeget! Ezek a bank-bandák erre is sz@rtak!
Gatyába kell rázni a szemeteket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.